Появи се ново обвинение от 32-годишната Кристина от Сандански, обвинена, че е убила двете си деца. То е насочено към Георги, мъжът с когото е живеела на семейни начала и който е баща на невръстните жертви.

"Удари ме по главата и ми се закани: "Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от РУ-Сандански, която скочи от блок в София", пише в жалбата й до полицията, подадена на 2 ноември, съобщава Faktor.bg и публикува снимка от нея. Вижте!

Във въпросната жалба тя прави шокиращи признания за това как се държи с нея бащата на двете й деца.

Да те бие мъжът ти, да те насилва свекъра, а ти… да заколиш децата си!?

"Ще ти упражня такова психическо насилие, че няма да можеш да издържиш", заканил й се той, като след въпросния побой Кристина си е извадила и медицинско свидетелство.

Хронологията на събитията показва, че младата жена се запознава с Георги през 2014 година, малко след това решили да заживеят заедно.

Кристина, която закла двете си деца по жесток начин твърди, че през последните 6 години е подложена на непрестанен тормоз, насилие и психическо издевателство. След всеки пореден побой тя пускала жалба в полицията, но дотогава не си вадила медицинско свидетелство.

За насилието и драмите в живота на Кристина свидетелства и брат й Илиян Дунчев. След убийството на племенниците му, той се прибрал незабавно от Австрия, където работи и живее през последните 10 години.

Не подозирахме, че е била толкова зле!

"На 26 ноември тази година съдът в Сандански трябваше да даде ход по нейно дело срещу Георги за тормоз и домашно насилие. Последните дни преди убийството на децата сестра ми е била под тотален психически тормоз и насилие от страна на Георги и адвоката му Ангел Белички. Кара ли са я да се откаже от жалбите си, от съдебното дело и адвоката си. Принуждава ли са я да подпише абсурдно съгласие, че децата остават в къщата на Георги, че тя ще ги вижда само два пъти месечно, при условие обаче, че и тя остава да живее в същия дом. Всичко това е разказала на майка ни само дни преди кървавата драма", разказва братът на обвиняемата.

Кристина, убила двете си деца: Съжалявам за това, което стана!