ТВОЯТ ГЛАС, ЧИТАТЕЛЮ!

Семейството ни се увеличи! Водещата дигитална медийна компания TrafficBul се сдоби с още един член -  Glas.bg. Цялостно обновен и модернизиран, с нова структура на подредбата на информацията, изцяло адаптивен към все по-нарастващото използване на смартфони, Glas.bg има амбицията да предложи нов продукт на медийния пазар - с човешки истории, в които ще се чува твоят глас, читателю!

Разбира се, ще показваме информационния портрет на денонощието, но ще му придаваме характер чрез гласа от улицата, от офиса, от селата и градовете на България. Защото той е най-важният сигнал за случващото се под небето и в душата ни. И ще се стараем да звучим на език, достоен за буквите на Светите братя.

Glas.bg е на твоя страна. Всеки наш читател е и наш репортер - със сигнал, снимка или видеоклип.

В портфолиото на TrafficBul влизат също новинарският портал ТrafficNews.bg, сайтът за култура PlovdivTime и Информационният бюлетин на Пловдивска област PlovdivNow.

TrafficBul притежава и рекламна агенция, която предлага цялостни рекламни и ПР концепции, изработка на сайтове, управление на социални мрежи, стратегически маркетинг и бизнес консултиране.

Глас народен – глас Божи!