Екипът на Трафик Бул, Ви поздравява, че сте решили да използвате Нашите сайтове:
TrafficNews.bg, Glas.bg, PlovdivTime.bg, CheckinPlovdiv.com, PlovdivNow.bg

Нашият екип

Екипът на Glas.bg e млад, енергичен, вдъхновен и успешен. Всеки от нас е посветен на мисията да информира и образова аудиторията, която всеки ден се доверява на платформата ни. Само високо мотивирани и добре обучени служители могат да гарантират високо качество на продуктите на една компания.

Затова Glas.bg ежедневно инвестира в обучението и развитието на своите служители. Подходящата квалификация и богатия практически опит са гаранция качеството на нашата работа.

Златко Желев

Златко Желев

Главен редактор
s
s

Роден в Айтос, изръснал в китното пловдивско селце – Белозем, но целият ми съзнателен живот е минал в София. 76-а е годината ми на раждане, семеен с дете и работещ хобито си – журналистиката. Вече 22 години запленен от магията й, макар и завършил мениджмънт и маркетинг в УНСС. Минал съм през БНТ - „Панорама“ Радио „София“ на БНР, закритото вече„Инфорадио“ и 12 години в Инвестор – минал през стълбицата на репортерството, редакторството и накрая – главен редактор на Dnes.bg, вече над 7 години.

X
Мария ВЛАДОВА

Мария ВЛАДОВА

зам. - главен редактор
s
s

Мария Владова е завършила е Руската езикова гимназия и Пловдивския университет - специалност Българска филология. Има над 30 години журналистически стаж. Работила е във в. “Отечествен глас”, в. “Марица” и Snews. От 2015 г. е редактор в TrafficNews.

X
Джесика Вълчева

Джесика Вълчева

Редактор
s
s

"Ако не уцелиш читателя право в слепоочието с първото си изречение, няма нужда да пишеш второ" - Артър Брисбейн. Джесика е ходещ облак позитивизъм, който искрено вярва, че светът има истории, които си струва да бъдат разказани. Истории, които са далеч от обектива на камерата, не попадат в графа "крими" и просто те карат да повярваш, че тук не е толкова лошо, колкото всъщност изглежда. Историите на обикновените, не-сиви хора, които имат какво да кажат, стига да има кой да ги чуе. Историите, които звучат с вашия глас.

X
Боряна Илиева

Боряна Илиева

Администратор сайт
s
s

Родена в изгрева на демокрацията през 1989 година. След това нищо особено не се случи и изведнъж... През 2008 година завършва НХГ "Цанко Лавренов" в Пловдив, със специалност "Иконопис". След това продължава обучението си в АМТИИ (Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство) със специалност "Църковна живопис". През 2013 година (с к'ъв акъл???) завършва Магистратура със същата специалност... Работила е като "Уредник" в Малка Базилика, а малко по-късно като "Реставратор" в Голяма Раннохристиянска Базилика в Пловдив. От една година е част от екипа на Glas.bg, като "Администратор" и редактор.

X
Цветелин Димитров

Цветелин Димитров

Администратор сайт
s
s

Цветелин Димитров е журналист от началото на 2018 година. Завършил е Първа английска езикова гимназия в София, а след това изучава политически науки в СУ "Св. Климет Охридски" и психология в Нов Български университет. Интересите му са в сферата на общинската политика, здравеопазването и технологиите. От февруари е част от екипа на Glas.bg.

X
Петко Петков

Петко Петков

Редактор
s
s

Петко Петков е завършил "Журналистика" в Бургаския свободен университет. Неговата "суперсила" е спортната журналистика – в частност футбола. Качествата си усъвършенства в спортния сайт PlovdivDerby.com в продължение на 6 години. В края на 2015 г. започва работа и в информационния портал Glas.bg, където разбира, че не всичко е футбол и се развива в останалите ресори. Сега той продължава да бъде част и от новото лице на медията.

X