Собственикът на клуб "Сикретс" Пламен Кронев, който бе заловен да шофира след употреба на кокаин джипа си "Ленд Ровър", е освободен срещу 2000 лв. гаранция, съобщиха от прокуратурата. Наблюдаващият прокурор няма да иска постоянна мярка задържане под стража. 

Срещу бизнесмена са повдигнати две обвинения за престъпление по чл.343б, ал. 3 от НК за шофиране след употреба на наркотици и за притежание за наркотици, съобщи TrafficNews. 

Припомняме, при обиска в дома на Кронев, след като бе задържан да шофира дрогиран, бяха открити 6 грама кокаин. Полевият тест, който му е направен в Трето районно, също реагира на кокаин. Полицията обискира и клуб "Сикретс", но там не бяха открити забранени вещества. 

Срещу Кронев е образувано бързо производство, което трябва да приключи в 14-дневен срок. 

Пламен Кронев е съдружник в “Сикретс” заедно с Гроздан Калинов и Пламен Данаилов. Освен чалготеката в хотел “Санкт Петербург”, тримата държат ресторант на 22-рия етаж и пиано бара “Бели нощи”. Той има участие и в популярния ресторант "Каручката" на Слънчев бряг и Club Illuzion в столицата.

Второ обвинение повдигнаха на собственика на "Сикретс"! Остава в ареста

Коката, намерена в дома на собственика на "Сикретс", е 6 грама

Собственикът на клуб „Illusion" и ресторант „Каручката" е арестуван с наркотици зад волана! СНИМКИПолицейска акция има в нощния клуб „Secrets„ в Пловдив

Много полиция пред клуб "Сикретс”, обискират заведението СНИМКИ и ВИДЕО