Районна прокуратура задържа за 72 часа собственика на клуб "Сикретс" Пламен Кронев, който бе заловен да шофира след употреба на кокаин джипа си "Ленд Ровър". Срещу него е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал. 3 от НК за шофиране след уптреба на наркотици, прокуратурата му повдигна и второ обвинение за притежание.

6 грама кокаин са открити при обиска в дома на собственика на клуб "Сикретс" Пламен Кронев, който снощи бе арестуван, стана ясно по-късно. Полевият тест, който му е направен в Трето районно, е реагирал на кокаин. Последвал е обиск в дома на бизнесмена и там са открити още дози от скъпия наркотик. 

Коката, намерена в дома на собственика на "Сикретс", е 6 грама

Пламен Кронев е съдружник в “Сикретс” заедно с Гроздан Калинов и Пламен Данаилов. Освен чалготеката в хотел “Санкт Петербург”, тримата държат ресторант на 22-рия етаж и пиано бара “Бели нощи”. Той има участие и в популярния ресторант "Каручката" на Слънчев бряг и Club Illuzion в столицата. 

Много полиция пред клуб "Сикретс”, обискират заведението СНИМКИ и ВИДЕО

Бързото производство вероятно е по-добрият вариант за бизнесмена, който заради провинението си може да получи и по-тежко наказание, ако междувременно бъдат приети промените в Наказателния кодекс, предложени от главния прокурор Иван Гешев, пише TrafficNews. Той  отправи законодателни предложения до премиера, председателя на парламента и ръководителите на парламентарни групи, с които се предлага драстично завишаване на санкциите за престъпления, свързани с пътнотранспортни произшествия и шофиране в пияно състояние, след употреба на наркотични вещества или при превишена скорост.

Парламентът и правителството предложиха сходни промени след  тежката катастрофа, при която в средата на април загина журналистът Милен Цветков.

Собственикът на клуб „Illusion" и ресторант „Каручката" е арестуван с наркотици зад волана! СНИМКИПолицейска акция има в нощния клуб „Secrets„ в Пловдив