6 грама кокаин са открити при обиска в дома на собственика на клуб "Сикретс" Пламен Кронев, който снощи бе арестуван, след като при проверка бе установено, че шофира след употреба на наркотици. Полевият тест, който му е направен в Трето районно, е реагирал на кокаин. Последвал е обиск в дома на бизнесмена и там са открити още дози от скъпия наркотик. 

Читатели на TrafficNews снощи сигнализираха, че полиция проверява и клуба. Три полицейски патрула и Криминалистична лаборатория бяха засечени пред входа на дискотеката, която се намира в ниската част на хотел "Санкт Петербург" на бул. "България". Според наши източници там не са открити забранени вещества. 

Много полиция пред клуб "Сикретс”, обискират заведението СНИМКИ и ВИДЕО

Пламен Кронев е задържан в ареста за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал. 3 от НК.

Предстои прокуратурата да реши дали да арестът му да бъде удължен с още 72 часа, преди той да се изправи пред съда. 

Пламен Кронев е съдружник в “Сикретс” заедно с Гроздан Калинов и Пламен Данаилов. Освен чалготеката в хотел “Санкт Петербург”, тримата държат ресторант на 22 етаж и пиано бара “Бели нощи”. 

Собственикът на клуб „Illusion" и ресторант „Каручката" е арестуван с наркотици зад волана! СНИМКИПолицейска акция има в нощния клуб „Secrets„ в Пловдив