"Той беше шило в торба. Непримирим. На неговото копие на върха беше истината. Защото той имаше свободата", заяви водещата Гала, съобщи Нова.

"Попаднахме заедно в Нова през 2000 г. Седяхме на стълбите на "Дианабад". И аз му се оплаквах, че искам да съм с партньор като него. А той - че иска да е като мен. И неговата смърт е последният му вик", допълни тя. "Не обичаше лустросаните неща. Да говори витиевато. Стигаше до всеки, защото говореше директно без фалш", каза още Гала.

"При него нямаше думата "не". Мразеше рекламите и постоянно ме гонеше за това", допълни продуцентката Тара Нури-Иванова. "Обичаше младите хора. Беше много труден. Преследваше всеки един детайл. Когато нещо не се случваше ставаше страшно", допълни тя.

„Той беше много шумен, различен, всинаги със собствено мнение. Търсеще истината нвсякъде. При него нямаше думата „не“. Когато той искаше нещо да стане – то ставаше. Ако искаш да го убедиш и успееш – той ще се съгласи, но много трудно се отказваше“, разказва Тара Нури – Иванова, продуцент и режисьор в Нова.

„Той беше най-усмихнатият човек. Без ирония този живот не можем да го живеем, а той имаше в изобилие и ирония, и самоирония. Това беше най-усмихнатото лице“, казва актрисата Марта Вачкова.

 

Ето го убиеца на Милен Цветков! ВИДЕО+СНИМКИ

Приятели и колеги скърбят за загиналия водещ Милен Цветков

С какво ще запомним Милен Цветков?

Милен Цветков загина при жестока катастрофа!