Шофьорът, който тази вечер уби Милен Цветков в катастрофа, се казва Кристиан Асенов Николов и е син на изпълнителния директор на винпром „Карнобат“ – Десислава Николова, разбра Glas.bg. Kолата - Ауди Q7, с която дрогираният водач се заби в колата на журналиста, е фирмена и принадлежи на компанията за винопроизвоство "Десислава Пешева - Комерс"ЕТ.

Информация за това изтече в социалните мрежи часове след като стана ясна трагичната новина за смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков. Според наш читател Пешева (Николова) е съдружничка на Миньо Стайков във "Винром Карнобат". Двамата имат десетина общи фирми. Николов е съдружник с майка си в някои от фирмите. Съдружник е и баща му - Асен Николов.

Пак във Facebook се появи и снимка на колата убиец с номер СА2772ХА, "изловена" да минава на червен светофар. Оказа се, че има и видео в YouTube, в което ясно се вижда как същият джип преди близо 3 месеца си е минал съвсем спокойно на червено на кръстовището на бул. "България" и бул. "Черни връх". Очевидно това си е маниер на шофиране на 22-годишния Кристиан. 

Арестуваха майката на дрогирания водач, убил Цветков

Припомняме, Милен Цветков загина на 53-годишна възраст тази вечер. Той намери смъртта си в жестока катастрофа. Тежкият инцидент стана край столичен мол. Сигнал за случилото се е подаден в Спешна помощ в 18,18 часа. Сблъсъкът е станал между джип и лека кола в района на мол "Парадайс". Журналистът Милен Цветков е издъхнал на път за болницата.

Моят най-добър приятел, голям брат и втори баща

Малко по-късно шофьорът, който уби телевизионния водещ, беше арестуван и отведен за разпит. Водачът е на 22 години. При проба от страна на полицията той е дал положителен резултат за канабис и амфетамини.

Според информацията, известният водещ е чакал на червен светофар, когато върху него връхлетял шофьорът, употребил наркотици. Предстои да му бъде направена кръвна проба.  Дрогираният водач е управлявал джип Ауди Q7. Той се движил с висока скорост и се забил в колата на водещия.  

Моят най-добър приятел, голям брат и втори баща

Милен Цветков загина при жестока катастрофа!

Дрогиран водач убил водещия Милен Цветков на кръстовище?

С какво ще запомним Милен Цветков?

Приятели и колеги скърбят за загиналия водещ Милен Цветков

20 минути чакали линейката за Милен Цветков?

Арестуваха шофьора, убил Милен Цветков

Доцент от Пловдив един от последните, контактували с Милен Цветков