Едни от най-известните родни ало апаши се укриват в румънската столица Букурещ.

Сред тях е Георги Василев-Бодито на 25 и брат му, 31-годишният Васил Василев-Тулото. Те са обявени за международно издирване преди една година от полицията в Стара Загора, но не са хванати, необезпокоявани се разхождат в парк в северната ни съседка, заедно с жените и децата им.

Това било обичайна практика за уикендите през последната година. Носят багаж. Стоят в парка почти целия ден. Разделили са се обаче по двойки, вероятно, за да може всеки да се порадва поотделно на семейството си.

130 бона от дядо, 44 хил. от дете… ударите на ало бандата от Ветово

В късния следобед двете семейства се събират. Излизат от парка и 30 минути чакат такси. Идват две коли и ги откарват до хотел в центъра на Букурещ. Българите обаче не се настаняват, а отново се качват в колите. После прекарват часове пред мол. Денят им приключва в хотел на изхода на Букурещ, разказва разследващият жерналист на TrafficNews и Нова тв Тина Ивайлова.

Кои са братята Георги и Васил?

Уважавани са като тартори в средите на телефонни измамници от Ветово. От две години насам най-вярното им муле е бащата на съпругата на Георги - Пламен. Преди това набирали куриери на случаен принцип.

Ало групата на Стържито и Топчо спипана във Ветово, градът – блокиран! СНИМКИ

Ужилени българиима и от още един издирван - Красьо Георгиев, по прякор Алфата. Иначе всеки, който иска да се свърже с него, може да го открие в един от големите молове в центъра на Букурещ, където почти всеки ден трупа мускули във фитнеса. Вижте!