Току-що тялото на 13-годишното момче, което се удави днес следобед, бе изнесено от плажа и качено на линейка, която откара в съдебна медицина към УМБАЛ Бургас.

Преди минути полицията вдигна кордона от моста на Морската градина и той вече е достъпен за разходки, съобщ репортер на GLAS.bg 

Мъртво вълнение е погубило 13-годишния възпитаник от Дом Ронкали, който заедно със свои приятели дошъл да се изкъпе в неделния ден.

Засега не се потвърждава първоначалната информация, че момчето е скачало от моста и се е удавило заедно със 17-годишен младеж, който също се удави почти по едно и също време след скок от моста. Двойната трагедия се разиграла малко след 15,30 ч.

Тялото на 13-годишното дете е било извадено от морето от 16-годишния Виктор. 

Басът за 20 лева погубил двете момчета ВИДЕО

Опитах се да му помогна, но той вече беше посинял, каза пред в. "24 часа" младежът. 

Двете удавени лица не са се познавали. Загиналият 17-годишен тийнейджър пристигнал на моста със свой приятел, с който тръгнали от бургаския квартал Меден рудник. На родителите си казали, че излизат на разходка в центъра на града. 

Въпреки че сме в началото на лятото силният вятър днес е предизвикал мъртво вълнение, характерно за августовските жеги, коментираха специалисти. 

Второ момче се е удавило в Бургас! Всичко - заради бас! СНИМКИ