Ужасът край Моста в Бургас продължава, след като се оказа, че има второ момче, изчезнало след фатален скок от съоръжението. На място притигат още линейки и екипи на полицията, съобщи репортер на GLAS.bg.

13-годишно момче се е удавило след скок от моста в Морската градина на Бургас днес следобед, тялото му изплува на Централния плаж. Извадено бе и тяло на младеж на 17 г., съобщи говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Загиналото 13-годишно момче е от дома за деца без родители "Ронкали". 17-годишният пък е от бургаския к-с Меден рудник. По непотвърдена информация с тях е имало и трето дете, но то е спасено. Всичките те скочили от моста в Морската градина.

Изнесоха телата на удавените деца след бас в Бургас

„Дойдох с ми приятели и ми казаха, че две момчета се удавиха. Един мой приятел видя тялото под моста, всички ги беше страх, аз го дръпнах на брега“, каза той пред burgasinfo.

17-годишният младеж от "Меден рудник", който изчезна след скока от втория етаж, всъщност е бил с приятели. Скочили са двама тийнейджъри. Техни съученици казаха, че са се хвърлили във водата след бас от 20 лева. Докато търсят този изчезнал младеж, от водата именно изплува тялото на 13-годишното момче. Същевременно водолази изкараха 17-годишния тийнейджър в района на кея, като е бил с много слаб пулс. Неговият приятел, с когото са скачали, е в добро състояние.

На място са водолази, катер, полиция, медици от Спешна помощ. На кея за лодки е извадено тялото и на 17-годишния младеж.

Трагедия! Морето изхвърли тялото на 17-годишното момче!

Ученици си спретнаха оргия: Момичетата в гръб, момчетата се изреждат