През януари 2020 г. вашето мото ще бъде фразата: „Нито ден без запознанства“. И причината не е, че Близнаците имат недостиг на комуникация. Просто животът ще започне постоянно да ви изправя пред най-необичайните и интересни хора, които можете да си представите. Не бързайте да използвате нови връзки за собствените си цели (въпреки че ще има изкушение, защото някои от тях могат да помогнат при решаването на вашите дългогодишни проблеми). Засега събирайте информация и укрепвайте връзките с малки, но приятни признаци на внимание.

През първата половина на годината работните оферти буквално ще залеят Близнаците, от чието изобилие може да им се завърти свят. Звездите по този въпрос са много консервативни и съветват да щурмувате нови хоризонти с повишено внимание, с малки стъпки, като същевременно си оставяте възможност да отскочите назад. Тази ситуация ще продължи до втората половина на 2020 г.: тогава ще се отворят перспективи на старото място и тази опция ще се окаже най-печеливша.

През втората половина на Годината на Металния плъх стабилността и предсказуемостта ще царуват в личния ви живот. Може би до септември на някои Близнаци такъв премерен живот ще започне да им доскучава и ще им се приискат страсти. Преди да се потопите във водовъртежа на нов роман, внимателно претеглете всичко: ако парашутът ви се отвори, е възможен голям конфликт с постоянния ви партньор, до прекъсване на връзката. Затова астролозите предлагат да не пълните своята и на другите глава с извънбрачни страсти, а да отделят време за себе си. Погрижете се за здравето, имиджа си, самообразованието - като цяло изпълнете мечтите си.

През ноември - началото на декември е време да покажете организаторски умения. Не се страхувайте от отговорност - и през декември ще имате шанс да "завъртите" неща, поразяващи по своя обхват и потенциални печалби. Противно на традицията, не бързайте да обобщавате: до финала във всички процеси, които сте започнали тази година, все още е доста далече.

Любовен хороскоп за Близнаци 2020 

Тази година е много вероятно да обърнете всичко наопаки в живота и чувствата си. Първо, можете да се увлечете толкова, че ще забравите за целите, плановете си и напълно ще попаднете под влиянието на любим човек. Освен това дори съществуващите стабилни отношения няма да могат да предотвратят това. Готови сте да забравите всичко, за да се предадете на нови чувства и емоции. Също така не е изключен напълно обратният вариант - самият любим да предпочете друг. В този случай ще преживявате и страдате известно време поради несподелени чувства, както и от ревност.

2020 г. е много опасна за семейните Близнаци, техните партньори и за брака като цяло - в такъв водовъртеж на страстите старите връзки едва ли ще оцелеят. Или съпругът ви ще бъде несъвършен - през 2020 г. той може да извърши такива действия, които ще сложат край на отношенията ви. Или вие самите ще опитате да влезете в ролята на Анна Каренина, като се влюбите в мъж, който ви се струва много по-привлекателен, силен, надежден. Така или иначе ще има трудности.

Ако сте в процес на търсене, тогава търсеното щастие не е далеч - любимият вече е близо до вас и наистина иска да се запознаете още по-отблизо. Най-вероятно току-що сте се запознали преди Нова година. Връзките, като у повечето кардинални знаци, ще се развият много бързо. Но е вярно, ако смятате, че сте идеално пригодени един за друг, защо да губите време? Разбира се, в съвместния ви път все още ще има препятствия - може би ще се отрази различното възпитание, идеята как да живеете и пр. Но до края на годината всички тези различия ще се изгладят и ще посрещнете следващата, 2021 Нова година заедно. Може би вече законно женени.

Хороскоп за кариера и финанси за 2020 г. за Близнаци

През 2020 г. ще харчите много, и то не само за себе си. Стилни дрехи, дизайнерски бижута, скъпи интериорни предмети, луксозни подаръци за близки - това са основните елементи на разходите. За щастие, доходите обещават да бъдат значителни, така че парите да са достатъчни, за да задоволят всички желания. Най-големите покупки се правят най-добре от втората половина на април до началото на лятото или от втората половина на ноември до първата половина на декември.

Януари и началото на февруари не са време за сериозни разходи. За тези месеци е по-добре да въведете режим за спестяване и да натрупате средства.

Не правете никакви, дори и най-малките дългове до втората половина на април. Ще имате достатъчно собствени средства за основни нужди и е по-добре да отложите скъпо забавление и пазаруване за душата до средата на пролетта. В последните дни на март не позволявайте парите на други хора да са в ръцете ви. Бидейки под натиска на аспекта на планетите, можете да се разсеяте и да ги загубите.

От втората половина на април до началото на лятото има голяма вероятност за увеличения на заплатите на основното място на работа. Аспектът на плана, който се формира, ще позволи обстоятелствата да се развият във ваша полза. В тези дни можете да очаквате голям успех и съответно благоволение от страна на шефовете. Резултатът ще бъде предложение за нова позиция с по-висока заплата или голям бонус.

Разходите, свързани с подобряването на дома, са планирани за август. Помислете за интериорния дизайн, купете красиви неща. Ако решите малък ремонт, наемете работници. Плащането за техния труд няма да направи дупка във вашия бюджет.

Успех в хазарта ви очаква през третата половина на октомври. Доходите няма да са много големи. Но това, което се случва, ще ви забавлява и ще ви накара да повярвате в щастливата си звезда. В тези дни можете да закупите няколко лотарийни билета.

Семеен хороскоп на Близнаци за 2020 г.

Не прехвърляйте навиците на командира в семейните отношения, повече нежност и топлина.

Близнаци от първото десетилетие (дати на раждане 21.05 - 31.05)

Семейните Близнаци ги чакат промени в ежедневието: ремонти, големи реконструкции, преместване в ново жилище. Не бъдете категорични и упорити, иначе ще останете сами. Отглеждайте деца, правете домашните работи заедно, ходете с цялото семейство при по-възрастни роднини.

Близнаци от второто десетилетие (дати на раждане 1.06 - 10.06)

Близнаците са работохолици. Избягайте от бизнеса и се потопете в семейството. Отидете в провинцията и в края на лятото се опитайте да отидете на море с цялото семейство, оставяйки телефона и компютъра си у дома. Купете не само полезни неща за вашия дом, но и подаръци за деца и роднини.

Близнаци от третото десетилетие (дати на раждане 11.06 - 21.06)

Избягвайте лека романтика и флиртове, иначе може да развалите отношенията в семейството, така че да стигнете до развод. И това ще се отрази както на бизнеса, така и на финансовото ви положение.

Здравен хороскоп за Близнаци 2020

Реагирайте на най-малкото неразположение, изпуснатият проблем е много по-труден за решаване.

Първото десетилетие на знака (21.05 - 31.05)

Всичко ще свършите навреме, не яжте в движение, не нарушавайте диетата, в противен случай ще имате стомашни проблеми. И язва или колит може да осуети вашите планове. Яжте здравословни храни, откажете се от алкохола и задължително се занимавайте със спорт. Просто не е необходимо да повдигате тежести - гръбначният стълб е изложен на риск. Разтягайте и укрепвайте мускулите на гърба, следете стойката си.

Второто десетилетие на знака (1.06 - 10.06)

През пролетта, след тежките зимни празници, проблемите с черния дроб могат да се влошат. Правете профилактика, посетете специалист, преминете през необходимите процедури. Опитайте да отидете в балнеосанаториум на почивка и да се лекувате за този орган. И спрете да се ядосвате: черният дроб е хранилището на гнева и яростта. Имате нужда от диета, процедури за релаксация, положително отношение към света и околните хора.

Третото десетилетие на знака (11.06 - 21.06)

Претоварването по време на работа може да провокира нервни сривове. Предпазвайте нервната си система от стрес. Упражнявайте се, ходете повече и достатъчно спете. Не забравяйте да се вслушате в мнението на личен треньор: имате нужда от упражнения за укрепване на мускулите на гърба и разтягане. Въведете в диетата белтъчни и кисело-млечни продукти, забравете за тежката храна. Пийте повече вода, отстранете солта от тялото, ограничете приема на захар.

 

Пълен хороскоп за 2020 година на ЛЪВ

Пълен хороскоп за 2020 г. на ДЕВА

Пълен хороскоп за 2020 година на ВЕЗНИ

Пълен хороскоп за 2020 година на СКОРПИОН

Пълен хороскоп за 2020 година на СТРЕЛЕЦ

Пълен хороскоп за 2020 година на КОЗИРОГ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ