Началото на новата 2020 г. Лъвовете ще посрещнат в обичайната си роля на фатални красавици/красавци. Представителите на противоположния пол ще се тълпят около вас - и, което е характерно, без никакви усилия от ваша страна. Освен това самите Лъвове през януари няма да загубят нито на йота трезвостта на ума и яснотата на разума. И това е добре. Усмихвайки се в точното време на точния човек, имате шанс да направите главозамайваща кариера, затова се усмихвайте по-често.

През първата половина на годината Лъвовете ще трябва да покажат зъбите си. Някои от колегите ще мотат да се възползват от вас за собствените си цели и ще трябва решително да ги поставите на място. Ситуацията ще има неочакван страничен ефект: шефовете ще станат свидетели на битката и ще оценят способността ви да отстоявате себе си. Звездите съветват: не се колебайте да изисквате увеличение на заплатата от изненадания ви шеф, както и допълнителна ваканция - ще получите всичко.

През втората половина на Годината на Металния плъх за Лъвовете ще се появи цел за постигане, за която ще работьт дълго време. Ще трябва да пожертват свободното време и да изоставят забавленията. Но лесно можете да издържите липсата на почивка поради добро здраве и търпение. При сделки с недвижими имоти можете да си позволите малко риск - това ще бъде оправдано. Допълнителни неприятности ще донесат възрастните роднини, които може да имат влошено здраве.

Очаква се краят на годината да е спокоен и премерен. Понеже не сте свикнали, ще продължите редовно да бързате, за да ускорите темпото, хващайки се за ту с допълнителна работа, ту с някакво допълнително задължение към роднините. Но новите възли ще се разплитат с удивителна лекота, така че ще трябва не само да се примирите с небрежното, дори забавено съществуване, но и да се научите как да му се наслаждавате. Това ще ви позволи ясно да видите картината на живота си и да разберете какво точно ви липсва за пълно щастие. Чувствайте се свободни да запишете задачите за следващата година - колкото повече е фиксиран този план, толкова по-големи са шансовете за неговото изпълнение.

Любовен хороскоп за 2020 г. за Лъв

В любовна връзка сте склонни да се задържате на едни и същи брегове. Възможно е обаче едно изключение: ако джентълмен използва ласкателство, може да не успеете да устоите. Факт е, че в предишни години сте се почувствали засегнати от връзката и лишен от вниманието на партньора си, така че ако някой сега признае вашите заслуги, той веднага ще стане ваш най-добър приятел. Но всъщност опасността от изневяра или сериозни нови връзки тази година за Лъвовете клони към нула, така че партньорът ви може да не се тревожи за вас и вашата любов.

За Лъва, който искрено обича съпруга си, дори мисълта за измяна наистина е невъзможна. Тази година ще имате пълно разбирателство със съпруга си и няма да се оглеждате встрани. Трябва да вярвате на съпруга си: той ще се отнася с вас с голямо уважение и никога няма да си позволи дори лек флирт с някой друг. Първо, той ви смята за много по-интересен спътник от всеки друг, и второ, той е абсолютно наясно, че подобни шеги с вас съвсем не са безопасни.

Свободните Лъвове могат да флиртуват с много, но никой няма да докосне сериозно сърцето ви. Вероятно, дълбоко в себе си усещате, че все още не сте срещнали този, единствения. Което обаче няма да ви попречи да се срещнете с онези, които ви се струват особено привлекателни. Най-вероятно това ще са мъже, които знаят как да правят фини и умни комплименти и наистина са достатъчно умни, за да разберат и споделят вашите интереси.

През 2020 г. можете да срещнете любим човек: може би това ще се случи при пътуване. Можете да бъдете обединени от учене, работа или спорт.

Хороскоп за кариера и финанси за 2020 г. за Лъв

Годината ще започне бързо и трябва да хванете тази вълна, в противен случай ще бъде трудно да се поддържа финансовото благополучие. Няма време за отлагане, още от първите дни на новата година звездите ще изискват да дадете всичко от себе си. Но бързо включвайки се в кръговрата на работата, още в края на първия месец ще усетите първите резултати от нея. Този период е успешен за големи транзакции и подписване на обещаващи споразумения, основното е да не пропускате възможността и да действате, за което ще имате достатъчно естествена енергия.

В началото на пролетта можете да получите подарък или финансова помощ - бъдете в състояние да го приемете без допълнителни въпроси. Освен това за вас тези пари ще бъдат много подходящи: в средата на пролетта може да има неочаквани разходи или някакви финансови загуби, които ще трябва да бъдат попълнени.

Ако смятате да подарите на някого скъп и практичен подарък, купете го през втората половина на юни. Така че най-вероятно ще можете да закупите полезен артикул на най-добрата цена.

В средата на лятото планетите ще засилят вашата отговорност и ефективност, ще повишат точността на вашите финансови изчисления. Въпреки това е вероятно вашите партньори да са по-упорити през този период, ще ви отнеме много време, за да ги убедите в своята правота.

Ако отдавна планирате да помолите работодателя да ви увеличи заплатата, е време да го направите през август. През този период вие ще бъдете по-убедителни от всякога и шефовете ви ще разберат вашите желания. Между другото, ако попитате не само за себе си, най-вероятно, те също ще ви чуят, а в същото време в екипа лидерските ви позиции ще бъдат значително засилени.

През есента, след дълга работа, най-накрая ще завършите екипния проект, за който ще получите добра награда. Не оставяйте обаче на случайността спечеленото. Всички операции с пари през есента трябва да бъдат внимателно обмислени, инвестициите в рискови проекти са неприемливи.

В края на годината е вероятно да направите голяма покупка, за която сте пестили през всичките предишни месеци. Придобиването ще бъде успешно, ако го направите през първата половина на декември.

Семеен хороскоп Лъв за 2020 година

Необходимо е да се занимаваме не само с живота и финансите, но и да образовате децата.

Лъв от първото десетилетие (дати на раждане 23.07 - 1.08)

Ще се опитат да ви обвинят за всички проблеми и отговорности - кавгите на тази основа могат да доведат до разпад в отношенията.  Занимавайте се с вашия бизнес и се грижете за здравето си.

Лъв от второто десетилетие (дати на раждане 2.08 - 12.08)

Семейните Лъвове ще искат промяна. Започнете със себе си! Отидете в салона, сменете прическата си, сменете гардероба си - съпругът ви определено ще оцени вашите усилия. Бъдете по-толерантни, покажете най-добрите качества на душата си и кризата в личния ви живот ще бъде заменена от хармония.

Лъв от третото десетилетие (дати на раждане 13.08 - 23.08)

Излизайте сред природата с цялото семейство възможно най-често, вземете домашен любимец. Прекарвайте повече време с деца, защото компютърът няма да замени мама и живата комуникация. Четете, рисувайте, обсъждайте книги и филми, занимавайте се със спорт. Устройватйте си празници без причина, посетете родителите си.

Здравен хороскоп за Лъвовете 2020

Погрижете се за физическите и емоционалните сили, туширайте проявите на стрес.

Първото десетилетие на знака (23.07 - 1.08)

Лъвовете обикновено не обръщат нужното внимание на здравето. И напразно. Годината ще бъде наситена и трудна, а по време на периоди на напрежение трябва да помислите за поддържането на нервната система. В края на зимата съществува риск от нараняване при извънредни случаи - бъдете внимателни по време на шофиране. През лятото се опитайте да се откажете от полетите и да пътувате с кола.

Второто десетилетие на знака (2.08 - 12.08)

От постоянните командировки здравето може да се разклати и дори обикновена настинка ще бъде достатъчна, за да ви  остави на леглоза дълго време. Ще почувствате емоционално или физическо изтощение - правете йога или прочетете книга: в известна степен се нуждаете от самота. Правете това, което ви харесва, доставя ви удоволствие.

Третото десетилетие на знака (13.08 - 23.08)

След зимните празници критично оценете отражението си в огледалото. Наднормено тегло, занемарена кожа и коса ви огорчават? Време е да се заемете със себе си. Направете ревизия на хладилника, оставете само млечни продукти, плодове и зеленчуци и билки. Заменете свинското с диетична пуйка или телешко. Пийте витаминни коктейли, яжте печени ябълки, сезонни зеленчукови салати със зехтин. Почистете черния дроб, разтоварете храносмилателния тракт. И също плувайте, карайте ски, бягайте - извлечете максимума от живота.

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ

Пълен хороскоп за 2020 година на КОЗИРОГ

Пълен хороскоп за 2020 година на СТРЕЛЕЦ

Пълен хороскоп за 2020 година на СКОРПИОН

Пълен хороскоп за 2020 година на ВЕЗНИ

Пълен хороскоп за 2020 г. на ДЕВА