Налагане на най-тежката мярка за неотклонение поиска Районната прокуратура в Панагюрище за извратеняка, опипвал брутално 4-годишно момиченце в магазин в Стрелча. 68-годишният Койчо Луков в момента е в ареста, задържан за 72-часа. Перверзникът е привлечен като обвиняем за блудство. 

Припомняме, кадри, показващи гнусни действия от страна на мъжа, се появиха в една от групите във Facebook и буквално завря и закипя в социалната мрежа. На видеото, заснето от камера на магазин, се вижда как мъжът опипва и опитва да целуне 4-годишно момиченце, докато то пазарува на тезгяха.

Хората от Стрелча бяха потресени от гаврата и твърдят, че това не му е за първи път на Койчо. Glas.bg се свърза с майката на детето, която е в шок от това, което е направил педофилът с нейното 4-годишно момиченце. Тя сподели, че Койчо, който й е комшия, не за първи път посяга на дете, и поиска справедливост.

Междувременно хората от Стрелча започнаха подписка срещу педофила с искане той да бъде наказан строго. Какво ще бъде решението на съда, предстои да разберем.

Очаквайте подробности!

Извратенякът, опипващ дете в Стрелча, е задържан! ВИДЕО 18+

Камера в магазин запечата как извратеняк най-спокойно опипва дете ВИДЕО 18+