Кадри, показващи гнусни действия от страна на възрастен мъж, се появиха в една от групите във Facebook и буквално завря и закипя в социалната мрежа. На видеото, заснето от камера на магазин, се вижда как перверзникът най-необезпокоявано опипа малко момиченце, докато то пазарува на тезгяха.

Необезпокоявано, защото в един момент в магазина има и други купувачи, но нито те, нито вглъбената в продажбите си продавачка дават вид, че виждат и разбират нещо. А "нещото" е повече от отвратително - нерезът застава зад детето и започва настойчиво да го опипва, в един момент дори се опитва да го целуне.

Хората от Стрелча са потресени, но както твърдят някои от тях, това не му е за първи път на 68-годишния Койчо Луков, както е името на мъжа.

Glas.bg се свърза с майката на детето, която е в шок от това, което е направил педофилът с нейното 4-годишно момиченце. Тя също сподели, че Койчо, който й е комшия, не за първи път посяга на дете, и поиска справедливост. Утре хората от Стрелча ще събират подписи срещу "този педофил Луков", като ще поискат той да бъде наказан.

Извратенякът, опипващ дете в Стрелча, е задържан! ВИДЕО 18+

Очаквайте подробности!