Пазарджик ще помогне на Георги Арнаудов в битката му за живот. Десетки хора и организации се включват в инициативата. Сред тях са и децата от Представителен танцов състав  “ЧУДЕСИЯ”.

Организирали са благотворително българско хоро и базар, за да покажат съпричастност към младия мъж разказва хореографът им Таня Димитрова, съобщава Искра.бг

Операцията на Георги предстои да бъде извършена през декември. Получи голяма подкрепа, но все още са необходими средства. По тази причина правим събитие, на което всички желаещи ще могат да играят хора, заедно с танцьорите ни. Решихме събитието да е с минимална такса от 2 лева. Ще има и благотворителен базар.

Съпричастни с каузата, приятели и децата от клуба събират сувенири, книги и други вещи, които да продадат. Таня вярва, че добрината трябва да бъде двигател в отношенията ни с хората. Смята също, че танците сплотяват и ще успеят да помогнат.

Всеки желаещ да участва може да го направи тази събота на площад “К. Величков” от 13:00 часа. Нужни са около 300 000 лева, за да се извърши манипулацията. До края на миналия месец са били събрани близо 165 000 лева.

Средства могат да се дарят и по банков път:

Райфайзенбанк:
BG72RZBB91551011086230
BIC RZBBBGSF

Сарком на Юинг покоси едно слънчево момче - Георги! Да помогнем да излезе победител