Тази година станахме свидетели на истински бейби бум в родния шоубизнес. Още в първия месец на 2019-та три популярни красавици станаха майки, все на момчета.

До момента са родени 12 звездни бебета, а съвсем скоро се очаква на бял свят да се появят отрочетата на Джулиана Гани, Деси Цонева и Теа Минкова.

Първата звездна майка за годината бе моделът Антония Петрова-Батинкова, която роди сина си Благовест навръх именния си ден – 17 януари.

Броени дни по-късно и актрисата и певица Мона Гочева и режисьорът Радослав Гочев станаха родители на Никола. Интересното при тях е, че научават за бременността чак в 4-ия месец, тъй като дълги години Мона е страдала от поликистоза и шансовете й да зачене са били почти нулеви.

Веднага след това и семейство Петканови се увеличи с още един член – Габриел Петканов, на когото почти веднага бе направен и Instagram профил, вече със 100 000 последователи. Алекс и Дани не се притесняват да показват сина си в онлайн пространството и да споделят всеки миг от живота му с техните последователи.

Мъжка майка стана и писателка Ралица Генчева, популярна с прякора си Charly Wilde. Тя и мъжът й Георги станаха родители на малкия Филип, който дойде на бял свят седмица след термина на писателката с тегло от 4 кг и съответно се налага секцио.

И след четири момчета, Светлана Гущерова бе първата популярна майка, родила момиче. В края на февруари, малко преди термина й, плеймейтката дари своя съпруг Християн Гущеров с момиченце, което кръстиха Анелия-Добромира.

В началото на пролетта се появиха още две бебета (отново момчета) – тв водещата Петя Дикова и писателят Илиян Любомиров кръстиха сина си Александър, а певицата Поли Генова и холандският й приятел избраха името Даниел за своя първи наследник.

Последва кратка пауза през лятото и в началото на август месец изпълнителката Алекс Раева стана майка за първи път на момиче на име Леа. Въпреки че името на таткото се пази в тайна, близки до Раева не крият, че двойката е имала много проблеми със забременяването и зачеването е станало чрез инвитро процедура.

Точно две седмици по-късно и друга певица роди момиченце – Йоанна Драгнева дари тв водещия Мирослав Димитров с малката Анн Мари. Красивата блондинка се върна към работата си само месец след раждането и в момента е много активна в социалните мрежи.

Тенденцията музиканти да стават родители продължи и през септември, когато рапърите Тото от "Скандау" и Криско посрещнаха първите си рожби. Близки до Йонислав Йончев-Тото разкриха пред родни медии, че той и приятелката му Кристин имат момченце, носещо името Доминик. За разлика от него, Криско и любимата му Цвети споделиха единствено кадри на бебето си, но не пожелаха да разкрият пола и името на детето си.

Последната до момента звездна родилка е Златка Райкова, която в последния ден на септември стана майка на момченце, носещо името на баща му – Благой Джуниър. Щастливата новина сподели гордия татко в социалните мрежи, а Русата Златка му благодари за грижите и подкрепата по време на раждането.

До края на годината ще има още звездни наследници. В близките месеци се очаква още три известни красавици да станат майки, пише "Труд".

Първа със сигурност ще бъде Деси Цонева, която се предполага до няколко дни да роди момиченце. Тя обяви, че е бременна в края на май и от тогава до сега успя да се сгоди и омъжи за издателя Явор Стефанов, и дори да насрочи дата за втора сватба догодина.

В средата на лятото актьорът Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се похвалиха, че очакват момиченце през ноември.

Най-шокираща бе новината за бременността на Джулиана Гани, която разкри в телевизионния ефир, че е в 7-ия месец и с фитнес инструктора Илиян Найденов ще стават родители. Двамата все още не са споделили пола на бебето и термина.