Макар вече да изминаха цели 16 години, откакто Анелия и бившият ѝ съпруг Коко Динев официално се разведоха, двамата продължават да поддържат добри отношения, а една от причините за това, разбира се, е дъщеря им Ивон.

И въпреки че според множество от почитателите на певицата причината за тяхната раздяла да е Емилия, впоследствие станала втора жена на бизнесмена, истината е съвсем различна.

Едва сега, след толкова време, фолк изпълнителката реши да надигне тежката завеса над линия си живот, действаща като щит между него и медийното пространство, и разкри причината, поради която с някогашния ѝ мъж са поели по различни пътища.

Оказва се, че колежката ѝ няма нищо общо с постепенно изстиналите им романтични чувства, които в крайна сметка довели до отчуждаването им един от друг. Не, мотивът за случилото се е различен и много по-сериозен.

По думите ѝ проблемите им в семеен план започнали благодарение на лекарско недоразумение. Блондинката разказа, че докато все още е била бременна с наследницата си, докторите ѝ съобщили, че е болна от рак. И при все, че диагнозата се оказала грешна, щетите вече са били нанесени.

"Това бе изключително труден, емоционален период в живота ми. Отделихме се като партньори. Имах много тежка бременност, лежах за задържане в болница, което също се отрази на отношенията ни. Коко Динев беше моят огледален образ, когато го срещнах бях само на 19 години. Дълбоко в себе си той е много добър човек. Много съм му се ядосвала, но той е давал толкова, колкото знае и колкото е получил. Благодарна съм му, че ми е дал най-хубавото нещо в живота ми", сподели пред Нова тв Анелия.

Певицата разкри още, че в момента е свободна и няма партньор до себе си, тъй като неотдавна е приключила дълга връзка.

"Не бях готова да родя дете на този мъж", призна тя.