Хайди Клум няма нужда от особено предствяне, особено за мъжката аудиторията. Все пак в няколко реда можете да си припомните как тя стана толкова популярна.

Още през 90-те години на миналия век Клум се превърща в един от най-големите секссимволи на планетата. Нейната красота трудно може да остане незабелязана, дори и в космополитен град като Ню Йорк, който има над 8 млн. жители. Ето защо през 1993 г. на блондинката с германски корени не ѝ отнема дълго време, за да попадне пред обективите на едни от най-големите модни фотографи в американския мегаполис.

За съвсем кратко тя се превръща от безизвестна чужденка в търсен модел, а само за 4 години престой в Голямата ябълка Клум влиза в семейството на изкушаващите ангели на „Victoria“s Secrets“. Този факт я изстрелва директно към звездите.

През годините тя е работила с редица легендарни фотографи, като за голяма част от тях се е превърнала в муза, вдъхновяваща редица концепции за фотосесии. Наскоро Браян Боуен Смит, в миналото наставляван от самия Хърб Ритс – помогнал му да открие своя фотографски стил, публикува в официалната си Инстаграм страница снимка на модела, която е заснел той самия.

Днес Смит не само е познат в средите, но е изградил сериозно име и репутация със своите портрети на знаменитости, а работата с него се счита за истинска чест.

На черно-белия кадър манекенката позира чисто гола, единствено с черни обувки на висок ток. Перфектното ѝ тяло е в профил, като с ръка прикрива гърдите си, но лицето ѝ е обърнато към обектива и погледът ѝ сякаш се впива в зрителя, пише dir.bg.

„Работя с Хайди Клум вече повече от десетилетие. Какъв красив и екстровертен дух“, е написал към изображението Браян.

Настоящата съдийка в „Америка търси талант“, която в края на месеца ще вземе участие и в тв предаването „Следващият топ модел на Гърция“, сподели публикацията на Смит в своя акаунт, като добави послание, гласящо: „Обичам те“, на което той отговори с „Моята кралица“.

Колежката ѝ Наоми Кембъл не успя да остане безразлична към снимката и постави три емотикони във формата на пламъци.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Love you @brianbowensmith #repost Been working with #heidiklum for over a decade. What a beautiful and extrovert spirit. Xxoo H #marcjacobs

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на