Само 5 дни, след като Теа Минкова и Наум Шопов станаха родители за първи път, гордата майка показа дъщеричката си в социалните мрежи. На кадъра Теа е прегърнала мъничката Амая и й се усмихва. Трогателния кадър бързо набра полулярност в Instagram.

Ето какво написа Минкова към снимката:

"Амая Шопова

Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане♥️ Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия ѝ екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас!

Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата.

Благодаря ти и на теб, Наум Шопов - голям отбор сме!

Сега ни предстои голямото опознаване с Амая /истината е, че след минути ни предстои първото къпане/."

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Амая Шопова❤ Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане♥️ Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия й екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас! Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата! Благодаря ти и на теб @shopov - голям отбор сме! Сега ни предстои голямото опознаване с Амая❤ /истината е, че след минути ни предстои първото къпане????/

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на