На Славена Вътова изобщо не ѝ е трудно да зашемети с фигурата си, какво остава за краката, които сякаш заемат почти целия кадър по време на фотосесии.

Моделката, която не пропуска фитнес тренировките си, независимо колко интензивна е програмата ѝ за деня, за пореден път предизвика сърцебиене в социалните мрежи. Причината са новата порция фотоси, с които изкусителната брюнетка хвърли в екстаз виртуалните си последователи.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

...днес???? @morrigan_bulgaria ????????

Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на

Първото, което веднага се вижда на снимките, са безкрайните крака на Вътова, на която все още ѝ се струва, че градусите навън са летни, поне съдейки по стайлинга, на който залага.

Славена, която в момента журира в "България търси талант" по bTV, редовно нагорещява мрежата, само че този път ефекта е повече от впечатляващ, пише "Блиц".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

За да бъдем пълноценни към хората и нещата, които обичаме, трябва да се научим да бъдем на първо място такива към себе си! Намерете време да спортувате, да останете сред природата, да се храните здравословно (крайностите не са такива!), да общувате с мотивиращи хора... с други думи грижете се за духа и тялото си- то е нашия дом за цял живот!...и не правете компромис- заслужавате най- доброто! ♥️???? @vdermclinic ????????

Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на