Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов, Цвети Радойчева, малките звезди Валериа Войкова и Валерия Стоянова ще са част от концерта, който се организира в помощ на катедралата "Св. Александър Невски" и е част от Благотворителен бал на строителите и архитектите, който ще се проведе но 19-ти юни в хотел Маринела.

Събитието под патронажа на Светия Синод на Българската Православна Църква, като лично се е ангажирал епископ Герасим – главен секретар на Светия Синод. По време на мероприятието ще се проведе томбола, търг с предмети на изкуството и ще се раздадат 10 приза на компании за строителство, инвестиции и архитектура.

Храмът е сърцето и душата на София, а днес има спешна нужда от ремонт и реставрация, заради непрестанните течове, които съсипват ценните иконописи. Започна дарителска кампания по всички възможни канали – чрез DMS номер 17 777 с текст NEVSKI (цена 1 лв.), може да се извършват дарения и в най-голямата благотворителна платформа HelpKarma.com: https://bg.helpkarma.com/campaign/za-velichieto-na-hrama-1071?fbclid=IwAR0Jn7XdNiXAiyDTHoLCL6G1jNW41DGsdtklNO1y85Rf5IgUNkyk7B0lpxY

Водещи на събитието ще са певицата и актриса Йоана Драгнева и Мирослав Димитров.