Николета Лозанова определено знае как да превърне рождения си ден в събитие, за което всички да говорят.

В последния ден на ноември най-известната плеймейтка у нас навърши 32 години, като отбеляза личния си празник с пищно тайно парти в столичен клуб, на което посрещна своите гости в тоалет, разкриващ тялото ѝ.

В началото Лозанова се появила в черна прозрачна дантелена рокля с дълги ръкави, която носеше без сутиен. През гърдите ѝ минаваше надпис, изписващ "Phillip Plein" – името на дизайнера, сътворил дрехата.

За да завърши изцяло външния си вид, Ни Ло заложи на черни ботуши с ресни над коляното и дълги висящи обеци, обсипани с камъни. В ръка носеше дамска чанта "куфарче", а косата си бе вързала на висока опашка.

"Моето 31 вече е в миналото, а най-доброто в бъдещето ми тепърва предстои. Благодаря за живота, който имам, на хората до мен и за хилядите пожелания, които получих", написа тя в официалната си Instagram страница към снимка, на която позира с въпросното облекло.

По-късно тя замени черния тоалет с бяла лачена рокля с голи рамене, следваща извивките ѝ, която в предната си част имаше пера.

Впечатление направи 5-етажната й торта, чиято основа бе декорирана с камъни и блясък, а на върха на десерта стояха инициалите на плеймейтката.