Бабата на Нина Добрев е починала. Това съобщи канадаската актриса с български произход в профила си в Instagram.

Припомняме, че преди дни стана ясно, че Добрев е пристигнала в България. Новината тогава разкри в социалните мрежи фитнес инструкторът Сами Хоссни.

Нина Добрев дойде и си замина. Тъжен бил поводът за прибирането й!

Актрисата написа прочувствено послание за баба си, с която въпреки световната пандемия, успя да се види запоследно.

“Снощи една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше предизвикателство за всички се влоши. Въпреки това се опитвам да бъда благодарна. Аз съм такава късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми като на филм. Ти ме научи на толкова много неща и обичаше всички ни толкова дълбоко през своите 87 години. Светът имаше късмета да те има в него”, пише Добрев.

„Ти беше светец. Възпитател. Защитник. Любяща майка. Отдадена баба. И сега си ангел, някъде където е несъмнено по-добре, отколкото е тук в момента. Имах рядката способност да се сбогувам. Знам, че на толкова много тази година не им беше позволен този лукс. Това не прави нищо от това по-лесно, но през сълзите мога да оценя тази невероятна възможност”, допълва тя.

„Благодаря ти, че се задържа толкова дълго, колкото можа, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя последните моменти, които споделихме заедно завинаги. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми, Баби. Почивай в мир. Моля, прегърни и целуни дядо от мен, когато се видите”, написа още Добрев.