Рапърът 100 Кила е човекът, който ще открие новия нощен диско клуб в Пловдив с култoвото име Remix. Официалното откриване ще се състои на 22 октомври (четвъртък) и се очертава, като едно от най-колоритните парти събития за града. 

Ретро диско клуб Remix ще бъде част от фън зоната 7POINTS и дава заявка да се превърне в мястото, където нищо няма да бъде табу.

Заведението на бул. "Санкт Петербург" 131 ще залага на различна концепция и е повече от сигурно, че ще направи нощния живот на Пловдив много по-интересен, вълнуващ и динамичен.

Въпреки предстоящите студени дни, когато пада нощта, в Remix атмосферата ще е гореща и само за хора, които искат да прекарат една нощ на необуздано забавление с много алкохол и музика от всеки стил!

Мега промоции на качествени напитки, отлично обслужване, перфектен саунд и многобройни изненади ще гарантират неповторимо изживяване на всички посетители на диско клуба.

Само в Remix ще имате възможността да покажете гласовите или танцовите си възможности под светлините на прожекторите и да станете звездата на вечерта. Оттук насетне, това ще е мястото под тепетата, в което "ще падат дрехи и задръжки", а дансингът ще доминира. 

Студенти, пловдивчани и гости на града, любители на диско хитовете, рап, поп и фолк - всички в Remix са добре дошли да се насладят на музиката, да пият и да танцуват до късно през нощта. 

Увеселителното заведение ще създава такава атмосфера, в която всеки да се чувства комфортно, да бъде себе си, дa бъде напълно свободен и да се забавлява със своите приятели.

По случай откриването на 22 октомври, 100 кила подготвя уникално парти! Всички знаят какво може да направи на сцената легендарният рапър и как да забавлява феновете си, та как да не повярваш в чудесата, майка!

Remix - отличният избор, ако търсите дива нощ, която приключва само рано сутринта!

За резервации: 0878 333 330

Новият диско клуб ще е част от комплекса с висока концентрация на барове и ресторанти 7POINTS. "Най-големият дансинг" в България събира още клубовете Bushido Club, Planeta Payner Club by Onyx, 7Lounge, гръцкият ресторантa Elea, денонощният ресторант Soho day&night и залата за всякакви събития Etra Hall