Само преди ден новоизбраната "Мис България" Радинела Чушева призна, че може би е сбъркала с корекциите по себе си, сега обаче тя бе нападната, че е спечелила титлата си подмолно и некоректно. Някои дори я призоваха да върне короната.

Миската обаче не трая дълго, а се изля във Facebook, където както самата тя казва, разкрива някои детайли от конкурса, останали скрити за аудиторията.

"Мис България" не мислила много за джуките, наляла ги: Сбърках, май!

Така например красавицата твърди, че е била с разтегнати коленни връзки по време на церемонията, както и на уморителните репетиции.

Що се отнася до това как изглежда, Радинела признава, че снимките от церемонията са направени под лош ъгъл и самата тя не се харесва на тях.

"Определено и на мен не ми харесват снимките и не виждам прилика с истинската ми визия в живота и ежедневието ми. Който ме познава на живо, може да сподели как изглеждам! Бих била благодарна", пише миската.

"Аз не мога да работя с фотошоп, не мога да обработвам всякакви мои черти, както 95% от момичетата в инстаграмите ви", подчертава Радинела и допълва - на конкурса е имало кръг с въпроси, на който е отговорила блестящо и без диалект.

Накрая заядливо завършва: "Ако всички споделяха снимки на болни дечица и нуждаещи се хора така, както споделят моите снимки, в България щеше да има много излекувани и подпомогнати хора!!! Но вие предпочитате скандала и цирка, пред благотворителността и доброто..."

Адреналинка – новата "Мис България"! 23-годишната Радинела учи за… журналист