След два сезона на уеб риалитито "Instagram Queen" по vbox7, дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз обяви, че тази есен пуска втори формат – "Top Queen", който обаче ще е съвсем различен от първия й проект.

"За пръв път се появих в телевизията преди 7 години. Бях малка, наивна и изпълнена с мечти. От тогава съм участвала в стотици формати и предавания, но винаги в главата си мечтаех за този. Мое си риалити, което да се бори за каузи, в които искрено вярвам. Което да информира, мотивира и изгражда промяна!

Гледайте тийзъра - за да разберете какво точно ще видите от мен и моите момичета от Ангелите на MEGZ в новия ни проект TopQueen.

Аз искам само от все сърце да благодаря на Нова Телевизия и продуцентите ни от 7Talents за това, че вярват, че има смисъл да се инвестира в изграждането на правилни модели на подражание. Затова, че когато всички търсят просто рейтинг, те решиха да рискуват, втурвайки се в риалити със социално-благотворителен привкус.

Това риалити е най-смисленото нещо, което съм правила от телевизията и се надявам от все сърце да ви зарази с доброта, мотивация за промяна и градивно мислене", написа Мегз в личния си профил в Instagram.

И докато в предния формат участие взеха кандидатки от цяла България, в този ще се включат настоящите ангели на Мегз и някои от победителктие в двата сезона на първото уеб риалити.

От тийзъра става ясно, че момичетата ще се сблъскат с много проблеми, свързани с опазване на природата, бездомните животни и т.н.

Риалитито стартира на 15 октомври.