Mодната дизайнерка Мегз, направи изненадващ коментар за ареста на бившата Мис България Жени Калканджиева.

Публикуваните от нея думи в социалните мрежи, са по-скоро в защита на Жени, въпреки че не крие отношението си към нея.

Задържаха Жени Калканджиева след съседски скандал ВИДЕО

"Не харесвам Жени, тя много пъти се е държала лошо с мен", пише тя.

Последователите ѝ обаче я поздравиха за смелостта, благородството и състраданието, които в подобни моменти са присъщи на малцина.

Ето какво написа Мегз в профила си във Facebook:

“Събуждам се днес и имам над 200 “поздравителни” съобщения, че Жени е арестувана. Цитирате обидите ѝ от седмица на модата и риалити формати и казвате, че има Господ. Но знаете ли на мен ми стана някак болно отвътре. Всеки прави грешки.

Разликата при популярните е, че всеки разбира за тях. И точно тогава, когато и без това са най-объркани и най ги боли - 200 камери снимат, 200 сайта пишат и 6;7;75)690 хора бързат да се възмутят, порицаят или търсят възмездие. И сякаш за 1 минута от една грешка само всеки забравя всичко, което са правили цял живот и край стават най-големите грешници на света.

Не харесвам Жени, тя много пъти се е държала лошо с мен.

И по никакъв начин не опитвам да оправдавам някого. Точно аз. Просто тихичко искам да припомня, че има грешка - има наказание, има и прошка. Важно е човек да вземе правилните уроци, да се промени и да продължи по-достоен напред! И в този момент в едно идеално общество би било много хубаво - ако хората - макар и със строгост, градивна критика и поучителна твърдост, му обяснят къде е сгрешил и му помогнат да се изправи.

Това наистина би имало смисъл за всички. А не да се опитаме да смачкаме още повече всеки сгрешил. И малка провокация за размисъл - Не убивайте с думи, смъртните присъди отдавна са отменени почти навсякъде. НАКАЗАНИЯТА СА, ЗА ДА СЕ ПОПРАВИМ, А НЕ, ЗА ДА НИ УНИЩОЖАТ. ”

Хиляди коментари след ареста на Жени Калканджиева