"Днес беше луд ден". Това гласи текстът към снимкат на Андреа в Instagram, на която се вижда как се учи да стреля със снайпер.

В нейн учител се превърна не кой да е, а боксьорът Кубрат Пулев, с когото изпълнителката се събра преди няколко месеца. Двамата се разделиха за кратко през лятото, но явно любовта им е по-силна от всичко.

Пулев много добре борави с огнестрелните оръжия, тъй като в края на 2019 година получи званието лейтенант. Снимката веднага беше забелязана от почитателите на двойката, които изразиха своето щастие в коментарите. „Старата любов ръжда не хваща“, „Бъдете много щастливи“ и „Чакаме бебе“ е само част от написаното под снимката.

Андреа и Кобрата обявиха, че се разделят през юли миналата година, но в началото на 2020-а стана ясно, че двамата си дават втори шанс. През януари собственикът на музикална фирма „Пайнер“ Митко Димитров публикува снимка с изпълнителката, а фотографът тогава беше именно Пулев.

За събиране между двамата стана ясно и от самата Андреа, която постоянно качваше архивни снимки на двойката в социалните мрежи. Тя обяви, че ще подкрепи половинката си и в най-важния мач от професионалната му кариера, пише tialoto.bg.

Кобрата трябва да се изправи срещу Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория, но мачът се отложи.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Today was a crazy day

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на