Агресивно куче нахапа зловещо по врата плеймейтката Марешка Бардем. Животното захапва плеймейтката за шията и дълго време не иска да пусне. Моделката едва оцелява.

Зловещата драма се разиграва във Велинград, където чеченката отишла да отдъхне за няколко дни след риалитито "Игри на волята", в което участва.

"Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра ", връща лентата назад Бардем.

Инцидентът става, след като Марешка се опитала да помогне на своя приятелка. Двете излизат на вечерна разходка, виждат кучето и тръгват да му се радват. То обаче захапва ръката на дружката й.

"Опитах се да го успокоя. Клекнах на колене да го прегръщам. Кучето явно си е помислило, че го нападам, и в защитна реакция ме нахапа. Паднах на земята и си хванах с двете ръце врата, да не изгубя много кръв", сподели за ужаса красивата чеченка.

Раздразненият пес захапва Марешка повече от три пъти за гърлото. Собственикът на животното успява да го отскубне от окървавената плеймейтка.

Мъжът закарва двете ранени момичета в болница и видимо притеснен обяснява, че това се случва за първи път.

"Възстановявам се от шока, от ужаса… Пия антибиотици, но раната се възпали", разказа Бардем пред Нова тв.

"В такива случаи пострадалият трябва да се обърне към инфекциозното отделение, за да се направят необходимите ваксини. Раните й са инфектирани. Не може да я зашием, докато не се оправи инфекцията", коментира д-р Луай Канхуш от МБАЛ "СВ. Анна-Варна".

Кадри: Нова тв