Детската учителка Ивета Костова отбелязва дебюта си в редиците на музикална компания "Пайнер".

Красивата блондинка от Ямбол пусна първата си песен "Още те обичам", както и видеоклип към нея.

Текстът е дело на поетесата Мариета Ангелова и според Костова – много хора ще се припознаят в парчето.

"Разговаряхме с Мариета Ангелова много дълго. Тя искаше да ме опознае като личност, като характер, за да напише текста на "Още те обичам". И аз помагах. Нали това е моята песен, исках да съм сигурна, че всеки, който я слуша, ще я почувства по същия начин, по който я приемам и аз.

Истината е, че след като видях готовите стихове, всичко ми хареса на първо четене и не е имало корекции. Мелодията е много динамична и нахъсана, понася те в ритъма си, а оригиналният аранжимент е на композитора Пламен Станчев", разказа Ивета.

Певицата каза още, че е участвала доста активно и в създаването на сценария на лентата заедно с режисьора Николай Скерлев.


Припомняме, че Ивета решава да смени учебника с микрофон след дълъг ден в детската градина, когато малчуганите я ядосали.

"Децата ме бяха ядосали доста, стоях си в къщи и размишлявах на тишина. Гледах телевизора без звук и видях рекламата за кастинга, включих звука и си казах, защо пък да не пробвам, може да стане нещо. Веднага реших да си пусна материалите, в лаптопа си имах всичко. Течаха последните дни от първия етап, така че не губих време. Не очаквах нищо, но много се развълнувах, когато ми се обадиха, че съм одобрена за лайв концерт", разказа тя пред Планета тв.