Няма по-голямо удоволствие от насладата да се отдадем на заслужена почивка, особено в края на лятото точно когато повечето курорти вече са наполовина празни. Предимствата на това да си вземете отпуска именно през този месец е, че няма да ви се налага да се сблъсквате с пренаселени плажове, претъпкани улици и препълнени заведения.

Без съмнение, за голяма част от хората това е доста сериозна причина да пренебрегнат летните оферти за ваканция в страната или чужбина и да се насочат към по-прохладните септемврийски предложения.

Да се потопите в релаксиращата и толкова живописна атмосфера на морето в края на лятото е повече от добра идея.

Точно тогава плажът е по-просторен и няма да ви липсва място за спокойно излежаване, четене на книга или просто съзерцаване на развълнуваното море.

Имаме още доста аргументи в защита на тезата, че морето в края на лятото дава прекрасни възможности за почивка и незабравима ваканция. Ето още три от тях.

1. Морската вода е особено топла и приятна.
2. Температурите са идеални за плаж в обедните часове.
3.  Цените на хотелите значително падат.

Казано с други думи, ако се насочите към оферти за 22 септември, ще имате възможност да се порадвате не само на прекрасни моменти на плажа, но и на чудесната морска вода.

Не рискувате кожата ви да изгори или да получите топлинен удар, просто защото големите жеги са останали  някъде в средата на август.

Ще почивате на значително по-ниски цени, което е изключително добра новина, при положение че по-голямата част от туристите искат и търсят по-икономични предложения за настаняване и изхранване по време на своята ваканция.

Шумът на големия град ви е до болка познат и търсите спокойно кътче, където да прекарате септемврийските празници 2016 на море?

Не пропускайте да посетите нашето Черноморие, именно в началото на есента. Ако до този момент не сте го правили, ще останете приятно изненадани от факта, че нашите плажове през септември са толкова спокойни и почивката ви е повече от перфектна.

Посетете Приморско и се порадвайте на прекрасното съчетание на море и гора. Свежият горски въздух и морската атмосфера се преплитат в чудесно съчетание, за което много чуждестранни туристи само могат да мечтаят.

За късмет на всички нас, можем да се порадваме на чудна природа и да плажуваме през септември, така че нищо да не ни безпокои и да не ни липсва.

Не бива да се забравя, че за да си подарите една хубава почивка, независимо от това колко дълга е тя, е важно да се настроите добре за ваканция.

Нашата страна е подходяща за почивка на море, планина, спа ваканция или спортен отдих, който не само ни тонизира, но и ни зарежда с още по-голям хъс да практикуваме любимите си занимания.

Няма нищо по-хубаво от това да се откъснете от сивото ежедневие и за малък или по-дълъг период от време да не мислите за проблеми, задачи и задължения. Наистина е изкуство да се настроите на ваканционна вълна, ако в по-голямата част от времето мислите ви са насочени към работата и кариерата, но нищо не ви струва да опитате. Това ще се получи най-добре, ако смените обстановката и попътувате.

Направете го за вас самите, а и за хората, които са около вас, защото за тези, които ви обичат няма да има по-голямо щастие от това да ви виждат усмихнати и отпочинали.