Часовникът тик-така и остават само часове до празника на влюбените - "Свети Валентин". За тези, които умуват до последния момент или са нямали време да изберат подходящ подарък, надяваме се статията да бъде полезна.

Вижте няколко съвета как да зарадвате половинката си:

Подарете животинче

Изненадайте половинката си с истинско животинче, малко, пухкало и любвеобилно. Важно уточнение тук е, че трябва да поемете отговорност за животно, а не да се озове в приют или на улицата след един месец.

Машина на времето

Върнете се на някое от любимите си места. Ако помните първата си среща, отидете на същото място, хапнете същото, спомнете си за времето тогава и говорете за емоциите, които са ви изпитвали тогава.

Още романтика

Ако все пак държите на свещи, но не искате да сте клише, може да го избегнете като просто засилите ефекта. Eдно е няколко свещи на масата или в спалнята, а друго е да ги поставите в цялата къща и то по много. И не се ограничавайте само до там, сложете свещи и на стълбите или в двора. Дръжте един пожарогасител наблизо за всеки случай!

Любовни тениски

Двамата може да имате поне една еднаква дреха, която да ви допълва. В повечето случаи поръчката на такъв подарък става онлайн чрез различни сайтове, които предлагат услугата. Моделите и цветовете на тениските - в мъжки и женски размер, са най-разнообразни. Надписите "The King" и "The Queen" са сладки, но винаги можете да бъде и по-оригинални.

СПА процедура 

Това е един хубав подарък и за двама ви. Може да подарите на половинката си ваучер, който да важи както за него, така и за вас. В по-големите СПА центрове и хотели предлагат разнообразни варианти на масажи, както и на азиатски процедури. Можете да се опуснете, да се поглезите и да се насладите напълно на празника.

За жалост понякога подаръкът ни може да се окаже несполучлив. Вижте някои идеи за подаръци, които е хубаво да избегнете точно за този празник.

- малка кутийка, без годежен пръстен
- парфюм
- ваучер за кола маска
- домакински уред
- плюшено мече