Светът навлезе вече в Четвъртото царство в което няма държави, а само икономически и геополитически интереси. За никого не е тайна, че икономическата надпревара се води между Китай, Русия и САЩ. Всъщност това са трите ребра описани в Библията - книгата на Данаил:

„и имаше три ребра в устата си между зъбите си; и му думаха така: Стани, изяж много месо.“ - (Даниил 7 : 5). А най-вкусното „месо“ е в Европа. Последната се явява фронтовата линия между враждуващите сили. Тоест всяко едно от трите ребра на звяра се стреми да прободе Блудницата -Европа. Ала, как да бъде покорена? Не се получава да се проведе война срез войскови части, нито под каквато и да е била агресивна форма особено през XXI век. Единственият начин е чрез търговия да бъде сломен Старият континент. Но каква да бъде тази търговия? Опитите чрез хранителни продукти се оказва слаба. Тогава? Чрез облекло, разбира се. (моя езотерична хипотеза).

Ще направя едно отклонение - Кой стои зад тези пъклени планове? Това е така нареченото „Без родово общество“ замислено през 1954 година в едно малко холандско градче, в един малък холандски хотел - според писателя Димитър Недков.

Замисълът на 13-те фамилии, общество наречено Билдерберг, е „създаването и възвисяването на трите континентални империи в света и унищожаването на суверенитета на нациите, пренаписването историята на отделните народи, обезличаване на културният код - намаляване на раждаемостта“, казва Димитър Недков.

Въпросните членове на билдербергите имат една единствена цел и тя е контрол върху съзнанието на хората. Членовете изискват от техните безродови служители информация за реалното състоянието на Европа.
Според моите езотерични анализи, именно там се заражда идеята за коронавирус, създаване на паника, стрес и пълен контрол над обществата, така познатият Нов световен ред. За тази цел е следвало да се измисли такова оръжие, че да обърка лекари и научните работници. Именно това оръжие се именува COVID - 19. Заразяване чрез токсични елементи не къде да е, а в облеклото - новото модно облекло.

Китай е износител на най-голямото като обем облекло в света. Тоест пътят на коприната вече има обратен полюс, дрехи и обувки изработени от токсични материали да поемат към Европа. Как да бъде доставено? По море , разбира се.

И сега една кратка приказка за илюстрация: Имало едно време, има я и сега, една империя наречена Червения дракон. Ала преди да бъде империя червеният дракон бил васал на Европа. Минали много години и дракона решил да си отмъсти, превърнал се вече в икономическа сила той стоварил свои кораби в близост до остров Сардиния в Средиземно море с евтини и така желани дрехи, също както Колумб е примамвал туземците от Америка с дрънкулки в замяна на много злато. Стоките с модни и евтини облекла, били токсични и Блудницата пламнала от нечувана зараза. Приказката не свършва до тук, защото последствията тепърва предстоят.
Представям ви мои „измислени“ токсични елементи, които се съдържат в пандемията коронавирус:
*Формалдехид - потенциално причинява вредни симптоми от белите дробове до дихателната ни система.

*Конвенционални памуци - като, силиконови восъци, петролни извлеци - остатъци, омекотители, тежки метали, елементи „забавящи“ горенето, амоняк и формалдехид. Бавно, но сигурно се отразяват на телесната температура, задушавайки порите на кожата. Носенето на синтетични тъкани може да причини почти всичко - от главоболие и гадене до кожни обриви и дихателни проблеми.

*Триклозан - покритие, използвано при някои фитнес уреди, което е фатално при докосване и вдишване. Това невинно изглеждащо сребристо покритие води до коварни последствия на черния дроб, нарушаване на хормоните и увреждане на ДНК, активиращ раковите заболявания, диабет, затлъстяване при възрастните и намаляване тестостерона при мъжете и жените.

*Азо багрилата - които се използват в индустрията, отделят химикали, известни като ароматни амини, които са свързани с имунната ни защита и най-вероятно я разграждат.

*Синтетичното индиго - което прави сините ви дънки сини, е направено от химически коктейл, който включва формалдехид , който е не само вреден за хората, но и за околната среда, когато се изхвърля след боядисване.
В Китай 70 процента от реките и езерата са замърсени с 2,5 милиарда галона отпадъчни води от текстилната и багрилната промишленост.

*Хромът - който се прилага при кожарството, при някои кожени облекла и обувки, допринася за невероятно неизбежни заболявания като - опустошаването имунната система - нисък хемоглобин, удари по бъбреците и води до проблеми с белия дроб и промяна на генетичните клетки.

Останалите четири токсични елемента на Четвъртият звяр - Covid-19 са: Алуминий, барий, берилий и кадмий.

И така, защо използваме този известен човешки епидемичен щам върху облеклото си? Въпреки това не ми вярвайте, все пак това може би е една „измислица“…

Публикацията е от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.