21-годишна жена от Уест Палм Бийч, Флорида, твърди, че е заработила 99 500 долара тази година, като просто пуска в социалните медии снимки на нейния език, за който се смята, че е с дължина от 16.5 см.

За всеки запален почитател на палавите коментари в Instagram не би трябвало да е трудно да открие какво е привлекателното тук.

Според LAD Bible Микейла Саравия генерира между 900 и 3 000 долара за всяка с снимка или видео, които споделя със своите 2 млн. последователи, в които облизва най-различни храни или танцува.

Нейната страница, която изглежда ту е подходяща за разглеждане на работното място, ту не е, е пълна със снимки и видеа, в които тя демонстрира нещото, което я отличава от повечето хора.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Comment if it’s your birthday and I’ll say happy birthday ???????????? Don’t lie

Публикация, споделена от KKVSH (@kkvsh) на

Освен че  прави пари от своите постове Саравия продава и различни стоки през своя уебсайт.

Тя също така има собствено приложение на име KKVSH, като през него продава калъфи за телефони, "по-дълги от обикновеното" зарядни устройства за iPhone, секс играчки и ризи, пише profit.bg.

В интервю за LAD Bible тя казва, че печели пари благодарение на YouTube и приложението, както и на своя уебсайт.

Тя твърди, че през миналата година е заработила 50 000 долара, но през 2019 г. вече е удвоила тази сума.

Според LAD Bible Саравия е почитател на аниме и обича да чете комикси.

Саравия също така казва, че най-голямото вдъхновение в живота й е нейната майка. Тя също така се гордее от постигнатото дотук и от това, че е толкова млада, но има собствена компания.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Would you try a scorpion sucker? ????????

Публикация, споделена от KKVSH (@kkvsh) на