Ако сте достатъчно наблюдателни можете да разберете много за човек, когото не познавате, за отрицателно време.

Нашето тяло може да разкаже много за нашия характер, навици и поведение.

Но знаете ли, че като погледнете малкия пръст на новото си гадже, то можете да разберете много за неговия характер?

Може да ви се стори смешно или налудничаво, но ви предлагаме да не бързате с изводите. 

Първо тествайте сами себе си и се уверете в истината на това. Тогава можете лесно да извършите този тест на гаджето си, някой добър приятел или роднина.

Разгледайте снимката и определете към кой тип принадлежат малките ви пръсти (както и тези на гаджето ви).

И така – намерихте ли към коя категория приспада кутрето ви (или това на приятелят ви).

Тип А
Вие сте по-скоро интроверт, отколкото екстроверт. За тези около вас изглеждате доста силен и независим човек, но в душата си понякога се нуждаете от защита и подкрепа. 

Можете да реагирате много емоционално на ситуации и се чувствате най-комфортно обградени от роднини и близки приятели.

Лъжите и лицемерието са това, което не търпите в живота си. Винаги довеждате до край нещата, които сте започнали, дори ако на половината път разберете, че това не е вашият бизнес. Имате достатъчно търпение и сила, за да постигнете всичко, което сте си наумили, пише jenata.blitz.bg.

Тип В
По-вероятно е да заемете пасивна позиция в общуването си с околните, тоест вие сте от тези хора, които ще застанат встрани и ще гледат, очаквайки, че някой друг сам ще се приближи до вас. 

Ако се влюбите в някого, тогава трябва да се случи невероятен апокалипсис, така че да изневерите на душата си и първи да направите необходимите крачки. 

В сърцето си сте много уязвим човек, въпреки че външно понякога искате да изглеждате хладнокръвен. Знаете как да контролирате емоциите си.

Тип С
Вие не сте вчерашни и за да не тровите самите себе си обичате да оставяте всичко лошо зад гърба си. Понякога ви е трудно да пренебрегнете новите и непредвидени обстоятелства, а за сметка на това предпочитате да живеете в добре познатото минало. 

Знаете как да слушате и разбирате другите, което е важно както в личните отношения, така и в работата. 

Предпочитате да не показвате чувствата си публично, но ако попитат за мнението ви, винаги можете ясно и директно да го изразите.