Оперната певица Ана-Мария загуби капитанска битка от Стоян в снощното издание на "Игри на волята".

Преди това обаче изборът на капитан в племето на Траки беше съпроводен с коалиция между жените, които искаха да направят така, че на битка да отиде Добрин, но в крайна сметка Ана-Мария сподели на всички, че иска тя да се пробва, защото се чувства недооценена и иска да се докаже.

На другия полюс пък бяха Славяни, където Стоян сподели, че иска да е капитан, защото до момента не е бил и иска да покаже, че е силен участник. Всички се съгласиха и така той отиде на битка.

В битката двамата трябваше да се държат за въже, което имаше 5 възела. Те стояха на дървено стъпало и по команда от водещата трябваше да сменят захвата си между възлите.

Ана-Мария не успя да се справи с по-силния Стоян и загуби, а спасителят можеше да избира между видео разговор за всеки войн от племето с някой близък или романтична вечеря само за него с близък по избор. Стоян избра вечерята, защото сподели, че мисли много за своята приятелка и има нужда да я види.

Изборът му беше приет много добре от Славяни, които го окуражиха за срещата му с Валерия.

На вечерята Стоян сподели с руската си приятелка, че много му липсва.

"Няма друг, който да те обича толкова силно", призна той пред любимата си след което, за изненада на Валерия, Стоян извади пръстен и й предложи брак. Тя… прие!

Тази вечер предстои номинационната битка в шоуто. Дали Славяни ще успеят да се справят, особено сега след като Стоян е спокоен за любовта си? Каква ще е ситуацията при Траки, които не спират да се карат? Кой ще спечели битката и кое племе ще трябва да излъчи номиниран ще стане ясно от 21:00 ч. по NOVA.