Местните избори наближават. Само след три седмици ще избираме кметове, райкметове и общински съветници. В хода на кампанията редица кандидати успяха да направят впечатление от пръв поглед, повече не беше нужно.

В поредица от снимки ще ви покажем, ако не друго, то повече от запомнящи се кандидати.

Вижте предизборните постери, някои от които са и от предишни кампании, но всеки така колоритни.


Не сме запознати с политиката на г-жа Лазарова, но навярно един от приоритетите е бил да се отворят повече фризорски салони  в село Гаганица. В крайна сметка косата значи много за дамите.


Номер 9 не е случаен. Особено когато говорим за футбол. Както е известно, с деветката обикновено играят централните нападатели, а те най-често се превръщат в герои за своите тимове с отбелязаните си голове. Явно г-жа Календерска е използвала именно тази препратка, за да получи подкрепа на изборите.

Докато сме на футболна вълна ще ви представим и друг нападател, но този път реален. Става дума за Еньо Кръстовчев. Бившият таран на Марек, Левски, Спартак (Варна) и Интер (Баку) е кандидат за общински съветник на настоящите местни избори в Дупница. Бившият футболист е част от листата на ПП "Глас народен".


Някои кандидати много популярни с преизборните си плакати, но това не им донесе само дивиденти. Подобен бе случаят с журналиста Стоян Тончев, който бе кандидат за общински съветник в Поморие на предишните избори, а на постера му намушкваше октопод с меч. Но реално инцидентът не бе свързан в плаката му...



Странно или не има и друг кандидат с меч, но за кмет. Това бе Борис Евтимов, който се опита да се на кметския стол на община Бяла Слатина, но спечели само 1,68 % от гласовете въпреки обещанието си за ред.

Шофинизъм или креативност? А защо не и двете? Кой похват е изпозвала кандидатът за кмет на община Тетевен Цецка Димитрова на последните местни избори? Вижте постера и си отговорете.

Не може да не ви покажем и добре познатите в музикалния бранш кандидати. DJ Теди Джорджо или Тодор Василев рядко можете да го видите с костюм, затова решихме да ви го покажем. Другият мераклия да се намеси в политика е Милко Калайджиев. Най-известният мустак се цели в кметския стол на община Свиленград, но ще дойдат ли пиленцата при батко, предстои да разберем след изборите.

"Абе, накратко искам да кажа, че много секс има в тази кампания, бе!", така накратко обобщи настоящтата кампания за кмет на София един от кандидатите за кметския пост - Тодор Славков. Слоганът пък му гласи: Нема да е лошо, изберете Тошо! А ние само ще кажем - Да живей!

И не забравяйте - купуването и продаването на гласове е престъпление!

Смехът обаче не е!