Той може би е перфектен. Грижи се за вас, спомня си датата, на която сте се запознали, купува ви цветя без повод.

Той е перфектният мъж за вас. Почти. Защото точно, когато нещата изглежда вървят по план, се оказва, че вашият любим е… мамино синче. Ето това вече е кошмарно.

Мамините синчета са особен тип мъже. Те отказват да поемат отговорност, глезят се като малки деца и разчитат друг да свърши тяхната работа. А вие искахте просто мъж на място…

Как обаче да разпознаем, че някой е мамино синче, преди да се “хванем на въдицата”?

Оказва се, някои представители на силния пол са по-предразположени към това да се превърнат в мамини синчета и да са инфантили, макар да са навършили 30 г.

От кои зодии да бягаме, ако търсим стабилност?

Близнаци

Те обичат да бъдат детето на мама, въпреки че никога няма да го признаят. За тях е успокояващо да знаят, че винаги ще има някой, който ще им помогне, ако имат нужда. Именно затова и трудно взимат решения, дори и най-дребните. Близнаците разчитат на мама за всичко – да управлява финансите им, да се справя с професионалните и семейните им проблеми.

Рак

Мъжете Раци обожават да получават вниманието и одобрението на майките си. Това, че вече не са във възраст, в която обезателно се нуждаят от нея, не ги притеснява. Нямат против родителите им да им дават пари, както и да се хранят редовно при тях, дори и да не живеят вече заедно. Те нямат думата, но не я искат, защото така са свикнали и така им е удобно.

Козирог

Мъжът Козирог може и да изглежда като семеен тип, но това е така, защото е все още е твърде привързан към майка си. Той слуша винаги мама и търси съвет и решение на проблемите първо от нея. Никога не би застанал зад вас, освен ако мама не одобри това.

Везни

Мъжът Везни обожава мама. Тя е издигната на пиедестал и друга като нея природата никога няма да създаде. Неговата партньорка задължително трябва да прилича на нея. Той постоянно ще дава за пример майка си.