Раждането на човека съответства на духовния му път, който трябва да извърви на Земята. Денят от седмицата, в който поемаме първата глътка въздух, определят заложбите ни. Каква е вашата скрита сила според деня от седмицата, ще разберете сега.

Понеделник

 

Това е денят на Луната. Той носи и благоприятните, така и неблагоприятните свойства на нощното светило, славещо се със своето непостоянство. Луната и понеделникът закрилят жените. Момичетата, родени в този ден, се превръщат в прекрасни майки, пазителки на домашното огнище и на традициите на дома. Това е тяхната скрита вътрешна сила.

Вторник

Този ден е изцяло под влиянието на Марс. Хората, родени във вторник, обикновено имат твърд характер, обичат да командват и властват, избухливи са, споделя aia.bg. Те обикновено избират професия, за която се изисква повече енергия и активност. Те са енергични хора, много напористи, на моменти дори неконтролируеми. Най-добрите им и силни качества са борбеността, самоотверженост и това, че могат да се примирят със сплетните и интригите.

Сряда

Меркурий властва над Срядата – покровителят на търговията, занаятите, знанията и дейностите, свързани със слово, общуване и предаване на информация. Родените в Сряда са много социални – приказливи, общителни, лесно усвояват информация и излагат мислите си. Те са прекрасни събеседници, които знаят как да контактуват и да обединяват хората около себе си. Имат организаторски способности и бързо реагира при променливи ситуации.

Четвъртък

Денят на Юпитер е този на хората, които имат много сериозно отношение към семейството. Човекът, роден в деня на Юпитер, сякаш постоянно се опитва да вразумява другите, а целият си живот се опитва да бъде пример за тях. Сред най-силните му качества са: сила, смелост, целенасоченост, силно развита интуиция, способност да предугажда бъдещи събития. Родените в четвъртък са жизнени, ентусиазирани, сърдечни и комуникативни, оптимисти. Обичат и уважават околните и да готови на всичко за тях.

Петък

Денят на Венера – покровителка на любовта и изкуствата. Родените в петък са са обаятелни, вежливи, чувствени, ласкави и за тях е много важна външната красота. Жените, родени в този ден, могат да допринасят за мира, спокойствието и хармонията в дома и на работното място. Това са дами с творчески наклонности, усет към естетиката. В това са крие тяхната най-голяма сила!

Събота

Това е денят на Сатурн – една много сериозна планета. В този ден обикновено се раждат философи, учени, учители – все хора, които се отнасят отговорно към всичко, което се случва в тях, с тях и около тях. Въпреки че са родени в събота, тези хора са много силни, ентусиазирани и трудолюбиви. Имат голямо търпение, силно развит интелект, импулсивни са, но имат и много силно развито чувство за дълг и отговорност. Родените в събота са също така много сериозни, самостоятелни, рационални, практични и дискретни хора.

Неделя

Това е денят, подложен на най-силно влияние от Слънцето и Уран. Хората, родени в този ден, са взискателни към себе си, могат да развият много силен характер. Много обичат и успешно могат да ръководят групи хора. Много амбициозни, изобретателни и целенасочени. Имат силно присъствие и чувство за отговорност. Затова лесно стават лидери в групата и хората им имат голямо доверие.