На всяко парти има гост, който отваря бутилки с бира особено оригинално. Някои го правят със зъби или със запалка, а има и такива, които се нуждаят само от едно парче хартия. Но методът, който Яна Шляйхър използва, е не по-малко креативен.

Младата германка атрактивно показа грандиозния трик, който научила от приятеля си на много партита. Тя твърди, че е успяла да повтори видяния метод за отваряне на бутилката още при първия опит.

Яна публикува видео как отваря бутилка бира в Instagram и скоро то стана вирусно, потребителите го споделиха помежду си и дори качиха във Facebook. С настъпването на сезона на открито и готвенето на скара, видеоклипът на студентката отново става популярен и още по-актуален.

И така, как да повторите трика, който момичето толкова умело прави с бутилка бира:

1.    Първо трябва да вземете в ръка две бутилки бира - тази, която ще отворите, и тази, която ще ви помогне да го направите.

2.    След това трябва да поставите едната бутилка така, че нейната капачка да е директно под капачката на втората бутилка. Тоест едната бутилка трябва да се държи малко по-ниско от друга.

3.    След това трябва да се стремите да ударите дъното на бутилката, което е разположено малко по-ниско, и тогава тя ще отвори първата.

Момичето предупреждава, че може да не се получи от първия път, но ако свикнете, можете да изненадате приятелите си с ефектен начин за отворяне на бутилки. Успех!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

???????? #radleristkeinalkohol

A post shared by j a nn a ✨ (@jannashlr) on