Безсрамна двойка "забрави", че е в самолет и се награби пред останалите пътници. Случката е запечата със снимка, която натрупа голяма популярност.

На кадъра се вижда двойка, която няма търпение да кацне на земята и затова започва да си разменя интимни ласки още във въздуха, заобиколена от десетки пасажери. Жена с къса рокля се вижда как се е покатерила върху интимния си партньор, докато той просто седи на седалката си. Той от своя страна е хванал стабилно възлюбената си и нито един от двамата по никакъв начин не се свени, че са обградени от хора, чиито погледи са вперени в тях, предава Mirror.

Снимката събра над 12 хиляди харесвания в Инстаграм, а духовитият модератор на страницата я е придружил с текст от песен на Бионсе, която гласи "любовта ти ме кара да изглеждам толкова луда сега" от хита "Crazy In Love", пише Факти.бг.

Напълно очаквано стотици коментари се посипаха под интересния кадър:

"Защо мога да подуша тази снимка??", пита потребител. "Всеки път, когато пътувам, одобрението ми за човешката раса пада все повече и повече", възмущава се друг. Трети пък се чудят: "Какво правиш, когато това се случва до теб - замръзваш, бягаш...?". Някои пък намират хумор в ситуацията и питат "Коя е авиолинията, която има толкова много място между редовете?"