Когато става въпрос за изграждането на мечтания дом, хората имат много различни идеи. Някои избират удобни и малки бунгала, други избират луксозни имения.

Въпреки това, има хора, които решават да се противопоставят на традиционната архитектура и да построят нещо съвсем различно, като например къща от... контейнери.

Точно това направи дизайнерът Уил Бро и сега той е горд собственик на къща, построена единствено от контейнери за превоз.

Новият му дом се намира на улица "Макгауън" в Хюстън. Според собственика, къщата е изградена от 11 контейнера е най-обширната по рода си структура.

Контейнерите са струпани един върху друг, за да създадат триетажна къща, в комплект с палуба на покрива.

Собственикът искал да има собствена къща от началото на 2000-та година, но дълго време не открил някой, който да проектира вида на къщата, който иска, така че той решил да я направи сам.

Първото нещо, което направил, била 3D скица. След дълги часове, прекарани в научаване на всичко за изграждането на къща от контейнери за транспортиране, най-после е горд собственик на впечатляващата къща от 230 квадратни метра. Сега домът му  е почти напълно обзаведен и изглежда точно както Бро си го е представял.