Иван Бандаловски изрази надежда неговият Берое да стигне до победата в мача от Първа лига срещу ЦСКА-София.
"За амбиции за третото място се говори по медиите, а ние играем мач за мач, защото Черно море и Ботев са отбори от нашата черга. Винаги сме искали, ако изпадне такава възможност, да атакуваме Топ 3, но в последните мачове не се представяме много добре. Само с добри игри можем да излезем от тази ситуация. Нормално е треньорът и играчите да са били афектирани след последния мач срещу Витоша.
Аз бях на трибуните и също бях ядосан, че изгубихме. Моите уважения, но мисля, че ние сме по-класният отбор. Не е чак така, както се изкарва, да сме против треньора, както се пише в медиите. Всеки отбор минава през трудни моменти. Опитваме се да вдигнем момчетата, мисля, че това са нормални ситуации във футбола. Има доста мачове до края, ще се вдигнем.
Трябва да отидем да играем футбол и да вземем каквото можем. ЦСКА е един добър отбор, но имат доста трудности и те. Вдигаме момчетата, опитваме се по-опитните играчи да мотивираме останалите. Отиваме там да играем футбол. През годините сме гледали много такива мачове, например Ботев (Враца) победи Левски на "Герена", получават се такива мачове.
Раненото куче хапе, нали знаете. Целта е да вземем максимално много точки до края на сезона. Левски ме изгради като футболист, в ЦСКА направих име, няма да плюя там, където съм ял бял хляб, научих много в тези два клуба. Сега съм щастлив в Берое. Г-н Хубчев е преценил да не ме повика, малко ме изненада. Мисля, че съм оправдал доверието на нашите треньори, мисля, че играх добре", каза Бандата пред "Дарик".