Десният защитник на Берое Иван Бандаловски заяви, че равенството 0:0 с Лудогорец е напълно заслужено, въпреки повечето пропуски на "орлите". Бранителят се надява, че кризата на заралии е отминала.

"Доста тежък мач. Ние знаехме, че ще бъде такъв. Стана двуостър мач, като и ние имахме нашите положения. Те накрая също имаха доста положения. Мисля, че е закономерен резултатът. Представихме се добре след паузата, която имахме. Аз се завърнах след наказание. Меледже сега игра. Този резултат е добре дошъл психологически за отбора.

Ние имахме една ситуация, която можехме да отиграем по-добре, но и те имаха доста. Предвид последните три мача имаше коренна разлика в отбора. Надявам се, че този резултат ще ни помогне да излезем от дупката, която бяхме и ще имаме по-добри резултати в бъдеще. Всеки отбор влиза в такива дупки, дори и грандовете в световен мащаб понякога имат проблеми от три-четири мача без да победят От мухата слон се прави, че не сме били в три мача. Случва се, като се надявам, че ще ни вдигне този резултат и да вземем мача с Ботев. Ние можем да бием всеки отбор, ако играем така. Видяхте, че бихме Левски, направихме два равни с Лудогорец, с ЦСКА направихме равен вкъщи. Напълно конкурентно способни сме, но от нас си зависи, да не бъдем асансьор, да играем един мач добре, един мач зле. От нас си зависи. Излизаме всеки мач за победа, дай Боже и късмет да имаме", сподели Бандаловски пред клубната телевизия на клуба.