Нов успех за Берое в Елитната група до 19 години. Момчетата на Атанас Рибарски и Трифон Панев се наложиха с 4:0 над Септември в среща, играна пред почти пълните трибуни на един от терените на спортна база "Берое".

Първият гол падна след удар на Никола Маринов и рикошет в играч на гостите. Останалите бяха дело на Иван Георгиев, Никола Маринов и отново автогол на гостите. Това е трета победа за тима от началото на сезона и трета у дома.

"Зелено-белите" имат и едно равенство - с Локомотив (Пловдив). Тимът излезе и на първо място във временното класиране с 10 точки и по-добра голова разлика от досегашния лидер Левски.


Дебют за Берое записа вратарят Константин Чолаков, който замени повиканият в националния отбор до 17 г. Радостин Георгиев. 


 "Зелено-белите" доминираха от началото до края на двубоя и още след първото полувреме решиха изхода на срещата като поведоха с 3:0. Малко след почивката падна и 4-и гол. Въпреки това домакините не намалиха оборотите и създадоха още възможности за попадение, които обаче не успяха да реализират.

В следващия кръг Берое гостува на Монтана, мачът е на 08 септември.