Черно море-БАСК(Варна) надигра като домакин Марек Юнион-Ивкони (Дупница) с 3:1 (25:20, 25:23, 22:25, 25:9) в мач от седмия кръг на Суперлигата по волейбол при мъжете, който се игра в местната зала „Христо Борисов“.

С това волейболистите, водени от Димитър Пангаров, записаха втора победа в първенството, като с пет загуби и 7 точки заемат десето място във временното класиране. Съставът на Марек отбеляза трета загуба, като с четири победи и 10 точки заема седмо място в подреждането

Домакините изненадаха дупничани и започнаха отлично в мача. В първия гейм те диктуваха играта и затвориха гейма с разлика. Втората част бе равностойна, като гостите опонираха успешно до 20:20. В решителните минути обаче варненци се наложиха и спечелиха и таи част, като поведоха с 2:0 гейма. Едва в третата част волейболистите на Дупница показаха своите възможности и преклониха домакините. 

Това обаче бе моментен порив, като в четвъртия гейм черно море буквално изригна. Волейболистите на Димитър Пангаров поведоха с 9:1 и 19:6, като сразиха съперника и го оставиха на едва 9 точки.