Всеизвестен факт е, че актьорът Райън Рейнолдс обича да тролва жена си Блейк Лайвли. Това не е нещо лошо - просто шеги, които много забавни двойки с чувство за хумор обожават да си погаждат взаимно.

 

Единствената разлика е, че тези двамата правят голяма част от тролването достояние на милиони хора по света, които пък искрено се забавляват. Последните усилия на Рейнолдс в тази посока идват по най-подходящ повод: рождения ден на съпругата му. Какъв по-добър начин да отпразнувате големия ден на любимия човек от хубава шега?

 

Обикновено в Instagram или Facebook обичаме да отбелязваме празниците на нашите приятели за хубави техни снимки от тях, пише profit.bg. Рейнолдс обаче решава да прибегне до модифицирана версия на тази концепция - да изкопае вероятно най-лошите снимки на прекрасната си съпруга, публикувайки ги в акаунта си в Instagram.

 

Той пуска галерия в социалната мрежа, съставена от 10 снимки, за да поздрави Блейк Лайвли за нейния 32-и рожден ден. Вижте!

Лайвли и Рейнолдс вече имат две деца: дъщерите Джеймс и Инес, родени пред 2014 и 2016 г. Те сключиха в Южна Каролина през 2012 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на филма Зеленият фенер, където екранната романтика прерасна в любовна история в реалния живот, припомня Bored Panda.

 

И двамата са активни в социалните медии, където не се държат твърде сериозно и постоянно се шегуват един с друг. Въпреки публичния характер на връзката им, те са посветени на семейния си живот и до голяма степен държат децата си извън светлината на прожекторите.

 

Рейнолдс преди време обясни в интервю за People, че двойката никога не поема проекти по едно и също време, за да може семейството да е заедно.

 

„Блейк и аз не правим филми едновременно. Ако тя прави филм в Тайланд, а аз правя филм във Ванкувър, ние просто никога няма да се видим. Ние работим като едно цяло и това е много добре за нас“, обясни Рейнолдс.

 

„Децата остават при нас, семейството остава заедно и там е домът. Така че, ако сме в Испания, Юта или Ню Йорк, стига да сме заедно, ние сме си вкъщи."