След серията репортажи реакцията на Ива за случилото се с PayPal и банковата й сметка, днес парите по личната сметка за оспорваната сума от 1738 лева бе възстановена по сметката й, но към този момент тя не може да разполага с тази сума, докато тече вътрешното разследване. Това съобщих близките на слънчевата Ивелина Димитрова, която преди дни стана жертва на хакери, които източиха парите й, пише  burgasinfo.com.

Ивелина е добре позната в Бургас, тъй като тук преди повече от 10 години тя претърпя тежка катастрофа и остана прикована в инвалидна количка. Преди година тя получи шанс да проходи отново и се бори с цялата си енергия да се изправи на крака. Претърпя операция, а сега провежда регулярни курсове по рехабилитация в Павел баня.
 
 

 
„Лошата новина е, че от PayPal отказват да възстановят сумата, която се е намирала в акаунта й на стойност 351$, средства, изкарани от продажбата на мартеници и гривни, които е изпращала към хора от чужбина. Ива има нужда от средства за медикаменти, медицински консумативи, транспорт и храна, когато е в Павел баня на рехабилитация, които не може да покрива само с пенсията си и изработва красиви гривни. За Това Ви молим, нека не я оставяме сама и да я подкрепим, като си закупим бижу от нейната страница във фейсбук или и поръчаме на лично съобщение.“, зоват нейните приятели.