Хайди Клум и Том Каулиц получили неприятна изненада по време на медения си месец. След като се изкъпали в Синята пещера първо ги застигнала солена глоба, а след това се сблъскали с гнева на своите почитатели и последователи.

Синята пещера на остров Капри е естествена морска пещера, в която се влиза само през малък отвор с лодка, която превозва 4 души, пише dir.bg. Цветът на водата е кристалносин със сребърни отражения.

46-годишната Хайди и 29-годишният Том в момента са на меден месец. Те споделят снимки и сторита в социалните мрежи от техните невероятни преживявания на остров Капри и околностите. Сега обаче на преден план изплува една не особено приятна история, свързана със солидна парична глоба.

Германски медии съобщават, че Хайди Клум и около 20 приятели отишли в Синята пещера и се изкъпали в неоновосините води. Това обаче е забранено. В случая италианската полиция е чакала отпред и е глобила жадните за емоции младоженци и приятелите им.

Това обаче не е за първи път. Миналата година по това време Хайди и Том пуснаха видео, на което се вижда как двамата се къпят в Синята пещера. Смята се, че това е и моментът, в който двойката е решила да се ожени.

Към днешна дата въпросното видео живее нов живот, потребителите на социалните мрежи не спират да коментират колко безотговорно са постъпили знаменитостите и се възмущават, че те не спазват правилата, които важат за обикновените хора.